کد خبر: ۱۸۱۷۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱ 06 August 2011
روستاي ليقوان در دامنه کوه سهند تبريز



















































عکس: خليل غلامي
روی خط سایت ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
چه بهداشتيه!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
شما نخور
شما همون پنیر بی مزه بدون طمع خامه ای رو بخور
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
يه سر برو كارخونه هاي پاستوريزه ، اونوقت مي فهمي اينا پيش پنير پاستوريزه استادند ، مي دوني كدوم ها رو مي گم همون هائي كه مواد اوليه اش رو از چين ميارن ، برو تا آخر قضيه !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
خیلی جالب بود واقعا لذت بردم.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
کاملاً بهداشتي !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
برو بابا بهداشت چیه ؟مزه رو بچسب که تو هیچ جای دنیا چنین پنیری یافت نمیشه.اصلا آذری ها تو تشخیص مزه ها و غذاهای خوب بی نظیرند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
اين پنير با همين بهداشت از پنيرهاي ديگه كه صنعتي هستن سلامت تره ضمنا با دستهاي شسته و محيط عمومي سالم واقعا بهداشتيه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
بدجور بو گوسفند می ده!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
شما كارخونه اي و وارداتيش رو بخور با هزار تبعات بيماريهاي صنعتي
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
وای چقدر خوشمزه هست
بهترین پنیر دنیا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
من تمام این 39 سال عمرم منهای ایام شیرخواری عاشق پنیر تبریز و لیقوان بودم .... اما با این تصاویر تصمیم گرفتم از این عشق صرفنظر کنم و دیگه ( که نه قطعا ، نمیتونم !!!) ولی بیخیال این پنیر بشم !!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
هموطن عزیز اگر اطلاع داشته باشید که پنیر پاستوریزه چگونه تهیه میشود اصلا سراغ پنیر نمیروید باز صد رحمت به این پنیر سنتی که در محیط پر از نمک تهیه میشود
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
بنا بر این به شما توصیه می کنم هیچوقت به نحوه تهیه مواد غذایی در کشورمان نگاه نکنید چون مجبور می شوید بقیه عمرتان را روزه بگیرید. بنده خدا این که خیلی تمیز بود برو ببین کارخانجات مواد غذایی چی میگذره!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
یادش بخیر! چقدر ذائقه ها عوض شده...! پنیر خامه ای، پنیر سبزی و ...! فقط همین یادش بخیر.
جودي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
90درصد پنير ليقوان در دشت مغان توسط پنيرسازان تبريز توليد و به تبريز حمل ميشود. سالانه صدها پنيرساز تبريزي در ميان عشاير دشت مغان اقدام به برپايي چادر سفيد(خريد شير جهت تبديل به پنير) در فصل بهار ميكنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
خدا حفظشون كنه و بركت بهشون بده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
جالبه- تو هيچ تصويري، اين قشر زحمتكش براي رعايت بهداشت هم كه شده، از دستكش استفاده نكرده اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
فكر مي كني يه دستكش نايلوني پوشيدن بهتر از دستهاي پاك و سالمه؟ من اينطور فكر نمي كنم
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
به به چه بهداشتي!!! چه دستكش يكبار مصرفي!!! شوخي كردم خودم تازه از اين پنير گرفتن موقع افطار ميچسبه
پاسخ ها
س.ع.م
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
lمزهاش به همینه!!!! بدون دستکش پروتئین شو زیادتر میکنه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
اٍ پنير ليقوان با شير گوسفديه فكر ميكرم شير گاوه پس بگو چرا انقدر فرق داره ولي خيلي خوشمزس...
من
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
فقط قدیمیا دوست دارند ما جوونای امروزی که کمتر از پنیر خامه نمیخوریم.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
تبریز یکی ازشهرهای صنعتی است وکوه سهنددرنزدیکی 18کیلومتر شهرستان مراغه قراردارد و تمامی عشایر بر ای تولید پنیر ازامکانات بهداشتی که درمراغه موجود میباشد استفاد می کند تصاویر همه اشباهی است ازعشایر ساکن سهند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
اگه پنیر لیقوان خوردین لطفاً به این سوال من جواب بدهید.
1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1388؟
2- 1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1390؟
سولماز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
قابل توجه دوستان که به بهداشت این کارگاه ایراد میگیرند
کلا غذاها به دو دسته تقسیم میشوند
یا بهداشتی هستند یا خوشمزه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
نمك خودش ضد عفوني كننده است و بنابراين پنيري كه اينهمه شور است هيچوقت به اين راحتي ها خراب نميشه و اونقدرها لازم نيست يكدفعه از خوردن اون منصرف شد. البته بهتره كه موارد بهداشتي حتي گذاشتن كلاه بر سر هنگام درست كردن پنير رعايت بشه(علاوه بر دستكش).
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
مریضی بشر امروزی از تکنولوژی است آمار مرگ ومیر انسانها از آلودگی این کارگران شاید یک هزارم بنزن موجود در بنزین یا مواد غذایی بهداشتی همراه با افزدنی های متعدد باشد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
واقعا با بربری تازه و گوجه می چسبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
لیقوان علاوه بر پنیر خوشمزه طبیعت زیبایی هم داره که توصیه می کنم یه سری بهش بزنین .
عماد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
هفت جد ما همینطور پنیر درست کردند و خوردند و بی منت دکتر به صد سالگی رسیدند. پاستوریزه هم نبودند . نه خودشون نه گوسفنداشون نه پنیرشون.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: