رعایت نکردن اصول ایمنی و سهل انگاری در سرویس و نگهداری تجهیزات منجر به رخداد آتش سوزی در رستوران گردان پاسداران و ایجاد خسارت مالی شد.
به گزارش مهر، در پی تماس کارکنان رستوران گردان در منطقه پاسداران تهران با سامانه 125 و اطلاع رسانی در مورد این حادثه ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 29 را به محل حادثه اعزام کرد.
به گفته احمد زاهدی فرمانده آتش نشانان، با بروز شعله وری در هواکش آشپزخانه رستوران شعله های آتش در حال گسترش بود که آتش نشانان همزمان با ایمن سازی و قطع کردن جریان برق و گاز ساختمان، با استفاده از خاموش کننده های دستی شعله های آتش را به سرعت مهار و خاموش و از سرایت آن به دیگر قسمت های رستوران جلوگیری کردند.
وی علت رخداد این آتش سوزی را جمع شدن رسوبات روغن در اطراف هواکش اجاق خوراک پزی و بالا رفتن حرارت آن اعلام کرد.