اقدام به خودکشی در سازمان نظام وظیفه+تکمیلی
فردی با حضور در پشتبام سازمان نظام وظیفه، تهدید به خودکشی کرد.
به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، فرد جوانی که گویا و بنا بر اظهارات خود، درباره خدمت سربازیاش با مشکلاتی روبهرو شده بود، در اقدامی تعجبآور، با حضور در پشتبام سازمان وظیفه عموم ناجا، واقع در میدان سپاه، تهدید به خودکشی کرد که این موضوع با حضور نیروهای امدادی، از جمله آتشنشانی و اورژانس و مأموران پلیس، همچنان ادامه دارد.
گفتنی است، مشخص نیست این فرد چگونه توانسته روی پشت بام ساختمان مرکزی سازمان وظیفه عمومی ناجا حضور یابد.
لازم به یادآوری است، باید با این افراد که تلاش دارند با اقدامات تنشزا و جنجالبرانگیز به اهداف خود برسند ـ حتی اگر این درخواستها و توقعات، غیرقانونی و ... باشد یا نباشد ـ برخورد قاطع شود تا هر کسی با مواجهه با هر مشکلی، دست به اقدامات تحریکآمیز نزند.
تکمیلی:
سرهنگ عرب، رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي گفت: در وقت اداري روز دوشنبه پانزدهم فروردين ماه سال جاري مراجعه کنندهاي به نام «حسن. ف»، متولد 1367 به سازمان وظيفه عمومي در تهران مراجعه و درخواست ابطال معافيت پزشکي خود را که در تاريخ دوم خرداد ماه 87 از طريق اين سازمان صادر شده بود، كرد.
وي افزود: در بررسيهاي انجام شده، علت معافيت پزشکي نامبرده، اثبات ناراحتي اعصاب و روان در کميسيون پزشکي به استناد بند 2 ماده 33 نظام وظيفه بوده كه بنا بر آن، خدمت وي در اماکن نيروهاي مسلح براي خود وي و ديگر همرزمانش احتمال خطر جاني را خواهد داشت.
وي تصريح کرد: نامبرده پس از شنيدن پاسخ منفي و نبود راهکار قانوني براي خواسته وي، خود را به پشت بام ساختمان وظيفه عمومي رسانده و تظاهر به خودکشي کرد.
بنا بر گزارش پايگاه پليس، رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي در ادامه افزود: با حضور بموقع عوامل اورژانس و آتش نشاني اين فرد از پشت بام پایين آمد.
هر چقدر از بديهاي خدمت سربازي بگم كمه.
لطفا" از نظراتم برداشت ساسي نكنيد. خواهش ميكنم نظرمو نمايش بديد تا بدونم اين فقط نظر منه يا ديگران هم با من موافقند. شايد من اشتباه ميكنم.
واقعا سربازی اگر برای آموزش هست که سه ماهش کافیه برای چی انقدر زندگی جوون های مملکت رو خراب میکنید
اصلا نيازی به يادآوری شما در پاراگراف آخر نيست.
چندی پيش به يکی از دوستانم که در بلاد کفر مشکلی برايش پيش آمده بود، توصيه کردم که حقيقت را کتمان کند شايد مشکلش حل شود. به من خنديد و گفت : آنجا نيازی به اين کارها نيست . برای هر مشکلی راه حل دارند. کافی است مشکلت را صادقانه بيان کنی، راه حل قانونی را به تو نشان می دهند.
اين جوان هم قطعاً راه حلی جز در دست گذاشتن جانش نيافته که اينچنين کرده است. چه گناهی کرده است که بايد با او برخورد قاطع شود! در حالي که شاهديم چگونه بوروکراسی اداری پيچيده ، گرهی از کار مردم باز نمی کند و بلکه مشکلات را پيچيده تر می کند.





