بازدید 14334
۵
سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفت‌سین نوروزی است که آن را از جوانه گندم و آرد درست می‌کنند. ماده شیرین‌کننده سمنو شیره‌ای است که از چرخ کردن جوانه‌های گندم گرفته می‌شود، این شیره با آرد سبوس‌دار مخلوط و جوشانده می‌شود. مردم طبق اعتقاد دیرینه معتقدند، صاحب اصلی دیگ سمنو حضرت فاطمه زهرا(س) است.
کد خبر: ۱۵۴۳۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۲ 17 March 2011

















































اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۶
عالي بود
ع.ر
|
Japan
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۶
کاملا بهداشتی....
سعید مرادنسب
|
United States
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۶
به به دلم آب افتاد.ما هم یک مراسم زیبا داریم تو امریه تهران که کنار سمنو پختن انجام میشه بهش میگن سر غمخوار ریدن . به معنای اسرار رو برای همدم فاش کردنه.عکساشو براتون میل میکنم قشنگه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۶
آخ که چقدر از مزه اش بدم میاد ولییی
کاره قشنگی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۶
به به ، دلم آب افتاد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
ایام فاطمیه اکبر طبری دی بیاسی کوبی برایانت طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر طرح تعیین سقف طلاق