میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فریب دختران به بهانه استخدام

متهم تحت تعقيب با معرفي خود به عنوان مدير کارخانجات صنعتي در تهران و کرج چند دختر جوان را به بهانه ازدواج و استخدام در کارخانجات فريب داده و پس از ارتکاب جرايم متعدد متواري شده است اما براساس تحقيقات انجام شده احتمال مي رود اين مرد به مشهد گريخته باشد.
کد خبر: ۱۴۹۳۰۳
| |
6835 بازدید

خراسان:مرد ۴۵ ساله اي که با معرفي خود به عنوان مدير کارخانجات صنعتي تهران و کرج، دختران جوان را فريب مي داد، در مشهد دستگير و به پنجه عدالت سپرده شد.

در تاريخ بيست و چهارم بهمن ماه، کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي، يک فقره نيابت قضايي که از شيراز ارسال شده بود را دريافت کردند که بر مبناي آن مرد ۴۵ ساله اي با مشخصات اعلام شده به اتهام فريب دختران جوان تحت تعقيب قرار دارد.

متهم تحت تعقيب با معرفي خود به عنوان مدير کارخانجات صنعتي در تهران و کرج چند دختر جوان را به بهانه ازدواج و استخدام در کارخانجات فريب داده و پس از ارتکاب جرايم متعدد متواري شده است اما براساس تحقيقات انجام شده احتمال مي رود اين مرد به مشهد گريخته باشد.

کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي احتمال دادند که ممکن است متهم مذکور در يکي از هتل ها و يا مهمانپذيرهاي مشهد، اقامت گزيده باشد. در تحقيقات مشخص شد که او از چند روز قبل در يکي از مهمانپذيرهاي مشهد اقامت دارد بنابراين آن ها با تحت نظر گرفتن متهم فراري متوجه شدند که وي با دختر جوان ديگري نيز قرار ملاقات گذاشته است.

کارآگاهان هنگامي که او در حال گفت وگو با دختر جوان بود ، وي را دستگير کردند.

وي خود را بي گناه نشان مي داد و چنين وانمود مي کرد که از هيچ چيز اطلاعي ندارد اما دختر جواني که در حال گفت وگو با متهم بود به کارآگاهان گفت: او خود را مهندس معرفي کرد و گفت: چندين کارخانه صنعتي دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار