میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آشتي خانوادگي براي افشاي مرگ مرموز

مأموران با دريافت مجوز قضايي به خانه موردنظر رفته و پس از ورود به خانه با اسكلت مردي در يكي از اتاق‌ها مواجه شدند. چند تكه آجر و سنگ هم بالاي‌ سرش قرار داشت. نخستين تحقيقات پليس حاكي از آن بود جسد متعلق به پدر خانواده است اما از پسرش اثري به دست نيامد.
کد خبر: ۱۴۱۴۲۲
| |
4963 بازدید

ایران: زن جوان كه به دنبال اختلاف‌هاي خانوادگي 2 سال از سرنوشت پدرش بي‌خبر بود تصور نمي‌كرد پس از مراجعه به خانه با اسكلت پدرش روبه‌رو شود.

دو روز قبل زن جواني به يكي از كلانتري‌هاي مشهد رفت و به پليس گفت: «2 سال قبل به دنبال يك اختلاف خانوادگي، با پدر و برادرم قطع رابطه كرده و ديگر خبري از آنها نداشتم، تا اين‌كه چند روز قبل براي آشتي با آنها به خانه‌شان رفتم اما هرچه در زدم كسي جواب نداد. در اين مدت دو سه بار ديگر هم به خانه آنها رفتم اما وقتي به نتيجه نرسيدم، تصميم گرفتم از پليس كمك بخواهم».

بدين‌ترتيب مأموران با دريافت مجوز قضايي به خانه موردنظر رفته و پس از ورود به خانه با اسكلت مردي در يكي از اتاق‌ها مواجه شدند. چند تكه آجر و سنگ هم بالاي‌ سرش قرار داشت. نخستين تحقيقات پليس حاكي از آن بود جسد متعلق به پدر خانواده است اما از پسرش اثري به دست نيامد.

بنابراين كارآگاهان با احتمال وقوع جنايت، تحقيق دراين‌باره را آغاز كردند. سرهنگ مجتبي شهسوار پور – رئيس مركز اطلاع‌رساني فرماندهي انتظامي استان خراسان رضوي – با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر تجسس‌هاي ويژه پليسي براي كشف راز مرگ مرموز اين مرد و افشاي سرنوشت پسرش ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات