صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد

همزمان با افزایش اختلافات میان واشنگتن و تل‌آویو بر سر ادامه حملات به لبنان، یک تاجر شناخته‌شده صهیونیست فاش کرد که رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از حمله به بیروت، تهدیدهای بی‌سابقه‌ای علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و خانواده او مطرح کرده است.
کد خبر: ۱۳۷۶۸۸۴
| |
1527 بازدید
|
۵
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه القدس العربی، رونی مانا، تاجر صهیونیست که از نزدیکان خانواده بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از طریق تماس با همسر بنیامین نتانیاهو، وی را تحت فشار قرار داده تا از حمله به بیروت جلوگیری کند.

بنا بر این گزارش، مانا در پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت که منابعی در کاخ سفید به او گفته‌اند ترامپ با سارا نتانیاهو تماس گرفته و هشدار داده است که در صورت بی‌توجهی نتانیاهو به درخواست واشنگتن برای توقف حمله به بیروت، او را راهی زندان، پسرش را از آمریکا اخراج و دارایی‌های خانواده را در ایالات متحده مسدود خواهد کرد.

این اظهارات پس از انتشار گزارش‌هایی درباره یک تماس تلفنی پرتنش میان ترامپ و نتانیاهو مطرح شد؛ تماسی که گفته می‌شود در آن رئیس‌جمهور آمریکا با شدت از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تشدید حملات به لبنان انتقاد کرده است.

رونی مانا در ادامه فاش کرد که ترامپ به سارا نتانیاهو وعده داده است پس از شکست احتمالی نتانیاهو در انتخابات آینده کنست، به خانواده او پناهندگی سیاسی اعطا خواهد کرد.

وی همچنین گفته است که سارا نتانیاهو پس از این تماس وارد اتاق همسرش شده و با صدای بلند با او مشاجره کرده است. به گفته مانا، نتانیاهو پس از آن با ترامپ تماس گرفته و اعلام کرده که خواسته واشنگتن را خواهد پذیرفت.

یائیر نتانیاهو، پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سال‌ها است در شهر میامی آمریکا اقامت دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
حمید کلباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
نتانیابو برای هر کی لاته ؛ برای ترامپ شکولاته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
خدا به خیر کنه. اگه جنگ زرگری باشه دوباره حمله میکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
عملیات فریبه من میدونستم حمله میکنن
من میدونستم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
قمارباز مهره سوخته شده کارش تمومه بعد از انتخابات کنگره
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
کفتارها پاچه یکدیگر را میگیرند!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟