ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهاره افشاری: هرگز به جوکر بانوان نمیروم

بهاره افشاری مهمان برنامه مجید واشقانی است و درباره علت نرفتنش به جوکر صحبت می کند و اینکه بانوان در جوکر چه کار سختی دارند.
کد خبر: ۱۳۶۰۱۲۵
| |
2296 بازدید

بهاره افشاری: هرگز به جوکر بانوان نمیرم

به گزارش تابناک، بهاره افشاری مهمان برنامه مجید واشقانی  درباره علت نرفتنش به جوکر صحبت می کند و اینکه بانوان در جوکر چه کار سختی دارند.بهاره افشاری که در تاریخ ۴ تیر ۱۳۶۳ در شاهرود به دنیا آمد، علاوه بر بازیگری، در زمینه طراحی لباس نیز فعالیت دارد. او دارای یک برادر به نام بابک افشاری است. مدرک تحصیلی بهاره دیپلم بازیگری و کارشناسی رشته نقاشی است. پیش از ورود به عرصه هنرپیشگی، او به کارهای مونتاژ و نقاشی مشغول بوده است.

اظهارات بهاره افشاری درباره حضور نداشتن در جوکر

بهاره افشاری درباره دلیل عدم حضور خود در برنامه جوکر توضیح داد:

«من تصمیم نمی گیرم جوکر برم، چون ذاتاً فرد طنازی نیستم و نمی توانم کاری کنم که جمعی از افراد حاضر در چنین برنامه ای بخندند یا از حضورشان لذت ببرند. با این حال، چنانچه روزی به دلایل مالی، کسب شهرت یا هر علت دیگری به این برنامه بروم، با افتخار کنار نعیمه نظام دوست خواهم ایستاد و کار آنها را تحسین خواهم کرد، زیرا به خوبی می دانم که فعالیتی که انجام می دهند چقدر دشوار و خاص است.»

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات