صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

استرداد متهم کلاهبردار به کشور

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد متهم متواری به کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۵۷۴۵
| |
3059 بازدید
|
۲
استرداد متهم کلاهبردار به کشور

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ "نقی محمودی" رئیس پلیس بین‌الملل فراجا اظهار کرد: براساس اعلام مرجع قضائی، فردی به اتهام کلاهبرداری، تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

رئیس پلیس بین‌الملل در تکمیل این خبر گفت: این متهم، با تظاهر به فعالیت در حوزه اخذ اقامت دائم کشور‌های اروپایی، مبادرت به جلب اعتماد افراد نموده و از طریق ارائه تصاویر جعلی در خصوص تخصص در این امر، زمینه فریب شاکی را فراهم آورده و در مرحله اول مبلغ دو میلیارد ریال و سپس مبلغ ۱۲هزار دلار آمریکا را دریافت و پس از آن تمامی خطوط ارتباطی خود را با شاکی قطع و بصورت غیرمجاز از کشور متواری شده است.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: پلیس بین‌الملل فراجا با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، علیه متهمه اعلان قرمز صادر و شناسایی این فرد به صورت ویژه در کشور‌های منطقه در دستور کار قرار گرفت.

سرهنگ "محمودی" با اشاره به تلاش‌های بی وقفه صورت گرفته در پلیس بین‌الملل فراجا تصریح کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی مبنی بر ردیابی متهم در کشور‌های احتمالی محل تردد و انعکاس اعلان قرمز صادره به مبادی ذیربط، در نهایت با بهره‌گیری از توان دیپلماسی انتظامی، متهم در یکی از کشور‌های همسایه دستگیر می‌شود.

براساس گزارش پلیس، رئیس پلیس بین‌الملل فراجا در پایان بیان کرد: با هماهنگی صورت گرفته میان پلیس بین‌الملل فراجا و پلیس کشور مورد نظر، متهم به جمهوری اسلامی ایران مسترد و تحویل مرجع قضایی مربوطه شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
شاکی چه کسی بوده که تونسته این کار را بکند. کلاهبردار ما که علیرغم حکم دادگاه راست راست راه می رود و حتی جلسات دادگاه را هم نمی آید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
دو میلیارد ریال ؟؟!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات