میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پاسخ صریح حزب الله به طوفان‌های منطقه

حزب الله لبنان با اعلام مخالفت قاطع با تحمیل دیکته‌های خارجی به این کشور خواهان محافظت از استقلال لبنان و دفاع از آن در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی شد.
کد خبر: ۱۳۴۱۴۳۱
| |
2006 بازدید

حزب‌الله: با هر گونه سرسپردگی و تسلیم شدن مخالف هستیم

به گزارش تابناک، المیادین نوشت: حزب الله لبنان امروز اعلام کرد که محافظت از استقلال این کشور در سایه طوفان‌ها و خطراتی که لبنان و منطقه را تهدید می‌کند مسئولیت تمام شهروندان این کشور است.

در بیانیه حزب الله آمده است: ما خواهان تقویت اتحاد ملی و همکاری میان لبنانی‌ها هستیم چرا که این مسأله جزو اصول اساسی در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

حزب الله اضافه کرد: با هر گونه سرسپردگی و تسلیم شدن در برابر دیکته‌های خارجی مخالف هستیم چرا که استقلال لبنان تنها در گرو مخالفت با این مداخلات خارجی است. ما خواهان دفاع از حقوق کشورمان در سراسر خاک آن و تاکید بر حق طبیعی و مشروع برای دفاع و مقاومت در برابر هر گونه تجاوزی هستیم. باید از تمام راه‌های ممکن برای ملزم کردن دشمن صهیونیستی به اجرای آتش بس و قطعنامه ۱۷۰۱ استفاده کرد. همچنین گام‌های عملی برای بازسازی کشور باید برداشته شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت