صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه (کرملین) هشدار داد: روسیه در صورت فعال شدن طرح‌ های مصادره غیرقانونی دارایی‌ هایش، از منافع خود دفاع خواهد کرد و از تمام ابزارهای قانونی استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۳۲۹۹۰
| |
2261 بازدید
هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: اروپایی‌ها فعالانه مهارت‌ های خود را در ساخت دیوارهای جداکننده جدید احیا می‌کنند. محدودیت‌ های سفر دیپلمات‌های روسی به اتحادیه اروپا قطعاً با واکنش مسکو مواجه خواهد شد.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در ادامه اضافه کرد: مذاکرات در مورد برخی مسائل میان روسیه و رژیم کی یف دچار وقفه شده است؛ مسکو مقصر آن نبوده است. روسیه در صورت فعال شدن طرح‌ های مصادره غیرقانونی دارایی‌ هایش، از منافع خود دفاع خواهد کرد و از تمام ابزارهای قانونی استفاده خواهد کرد.

این در حالیست که اورزلا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا اخیرا گفته بود: ۴ میلیارد یورو برای اوکراین اختصاص خواهیم داد، ۲ میلیون دلار آن در خصوص پهپادها سرمایه‌گذاری خواهد شد. باید فشارها بر روسیه را افزایش دهیم. به همین دلیل است که پیشنهاد وام غرامت برای اوکراین بر مبنای دارایی‌های بلوکه شده روسیه را ارائه کردم. ما دارایی‌های روسیه را مصادره نمی‌کنیم، بلکه از آن به اوکراین قرض خواهیم داد. اگر روسیه غرامت پرداخت کند اوکراین باید این وام را بازگرداند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات