شهادت مأمور پلیس آستانۀ اشرفیه

فرمانده انتظامی شهرستان آستانه اشرفیه گفت: مامور مدافع نظم و امنیت ستواندوم "مجید کاظم پور"در درگیری با قاتل مسلح به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۱۳۲۱۶۵۵
|
۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰ 08 August 2025
|
1163 بازدید

سرهنگ "رضا شمسایی"گفت : ماموران انتظامی روز گذشته در پی اعلام یک فقره تیراندازی با سلاح شکاری و قتل یک مرد ۵۰ ساله و مجروحیت دو نفر از افراد یک خانواده در محل حاضر شده و دستگیری قاتل مسلح فراری را در دستور کار خود قرار دادند.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، وی با بیان اینکه در این حادثه داماد خانواده پدر زن خود را با اسحله شکاری به علت اختلافات خانوادگی به قتل رساند افزود: بامداد روز جاری ماموران با شناسایی قاتل در یکی از روستاهای این شهرستان با هماهنگی مرجع قضائی به محل اختفای وی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستانه اشرفیه بیان داشت: در عملیات دستگیری، قاتل به محض مشاهده پلیس اقدام به تیراندازی کرد که مامور پاسگاه انتظامی دهسر ستواندوم "مجید کاظم پور" بر اثر اصابت گلوله اسلحه شکاری قاتل مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

این مقام انتظامی با اشاره به زخمی شدن و دستگیری قاتل مسلح با تیراندازی متقابل پلیس گفت: ستواندوم "مجید کاظم پور"علی رغم تلاش پزش کان متاسفانه به دلیل شدت جراحات وارده لحظاتی پیش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


شهادت مأمور پلیس آستانۀ اشرفیه 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت