چمران: پارک‌های تهران جای سگ‌ها نیست!

رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود سگ‌ها به بوستان‌ها نادرست و غیر بهداشتی و ممنوع است.
کد خبر: ۱۳۱۰۰۳۹
|
۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۴ 06 June 2025
|
1476 بازدید
|
۲

چمران: پارک‌های تهران جای سگ‌ها نیست!

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از حضور سگ‌ها در بوستان‌های پایتخت تأکید کرد: ورود سگ‌ها به بوستان‌ها نادرست و هم از نظر بهداشتی مشکل‌زا است.

وی ادامه داد: این کار صحیح و درست نیست که از امکانات عمومی همچون تاب‌هایی که برای کودکان نصب شده و تعداد آن‌ها هم در مقایسه با جمعیت ما کم است، برای حیوانات استفاده شود. افرادی که توان مالی بالایی دارند، می‌توانند امکانات مجزایی برای حیوانات خانگی خود فراهم کنند و اصولاً در پارک‌ها نباید سگ‌ها را به همراه آورد و اجازه داد که از این فضاها استفاده کنند.

چمران افزود: حضور سگ‌ها در پارک‌ها، علاوه بر ایجاد نگرانی‌های بهداشتی چرا که حیوان برای دفع به پارک آورده می‌شود.

به گفته وی؛ این موضوع با اصول بهداشت عمومی مغایرت دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی نیز برای این موضوع قوانین مشخصی وجود دارد و با تخلفات برخورد می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: این موضوع باید با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط از جمله دادستانی و قوه قضائیه پیگیری و سامان‌دهی شود.

وی افزود: نصب تابلوهایی از سوی شهرداری با محتوای «ورود حیوانات خانگی ممنوع» در پارک‌ها گام اولیه‌ای است، اما اجرای مؤثر این ممنوعیت نیازمند همراهی و حمایت قانونی و نظارتی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۹
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
اجازه دهید ما هم خر و الاغ وارد ابن پارک ها کنبم تا تقابل با سگ بازها باسد
تفاوت ابن ست که خر و الاع فواید بسیاری دارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
تعداد زیادی گربه در سطح شهر زندگی می کنند که از سرویس بهداشتی برای دفع فضولات استفاده نمی کنند !
در محل ما چند نفر به گربه ها غذا می دهند و باعث افزایش زاد و ولد گربه ها شده اند و اوضاع طوری است که گربه و بچه گربه از سر و کول محل بالا می رود !
با شهرداری و شورای شهر تماس گرفتیم و گفتند برای گربه ها و کثافتکاری آنها راهکاری و قانون نداریم
اگر سگ بده گربه که هم بیشتره هم بد تر !
البته من طرفدار نگهداری از سگ نیستم ولی این همه خصومت با سگ را متوجه نمی شم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت