کدو تنبل آبی دیده بودید؟! +عکس

این نوع کدو بسیار معطر و طیف رنگی نزدیک به آبی دارد و شکل آن نیز معمولا گرد و کروی است. دارای گوشت نارنجی بوده و قطرآن از ۱۰ الی ۲۵ سانتی‌متر متغیر و وزن‌ نیز بین تا ۲ الی ۴ گزارش شده است. مصرف کنندگان به طعم بسیار شیرین اشاره داشته اند.
کد خبر: ۱۳۰۸۰۶۲
|
۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۰ 28 May 2025
|
2905 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک؛ کدوی تنبل آبی یک گونه از کدو است. این محصول نوعی کدو زمستانه است و منشأ آن به سال ۱۹۲۰ بازمی‌گردد که اولین بار در آمریکای مرکزی تولید و به کویینزلند استرالیا برده شده و سپس ازآنجا به دنیا معرفی شد. هنگام برداشت پوست آن سفت و از این نظر با کدوی حلوایی با پوست نازک متفاوت است. 

این نوع کدو بسیار معطر و طیف رنگی نزدیک به آبی دارد و شکل آن نیز معمولا گرد و کروی است. دارای گوشت نارنجی بوده و قطرآن از ۱۰ الی ۲۵ سانتی‌متر متغیر و وزن‌ نیز بین تا ۲ الی ۴ گزارش شده است. مصرف کنندگان به طعم بسیار شیرین اشاره داشته اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
این آبیه کور رنگی ندارین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
تو این مملکت همه چی دیدیم .اینم روش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
به نظرم بیشتر به رنگ سبز نزدیک هست، در روستای ما نزدیک بندر انزلی پدربزرگ فقیدم از این نوع کدو تنبل هم در مزرعه داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
به این نوع کدو، کدوی چوبی می گفتند و بیشتر برای پخت مربا مورد استفاده بود.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت