صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هدفگیری چهار نظامی صهیونیستی با موشک‌های ضد نفر

شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد رزمندگانش یک یگان اسرائیلی متشکل از چهار نظامی را با موشک‌های ضد نفر هدف قرار داده و یک میدان مین یگان دیگر در غزه را منفجر کردند.
کد خبر: ۱۳۰۷۹۵۴
| |
2494 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گردان‌های عزالدین القسام اعلام کرد رزمندگانش پس از بازگشت از خطوط مقدم و درگیری با دشمن تاکید کردند یک یگان نظامی متشکل از ۴ نظامی را با تعدادی راکت ضد نفر هدف قرار داده و یک میدان مین را علیه یکی از نیروهای رزمی مهندسی که قصد نفوذ شبانه داشته است در شرق خیابان المنطار در شرق محله الشجاعیه در شهر غزه منفجر کردند.

پیش از این، گردان‌های القسام اعلام کرده بود دو تانک ارتش اسرائیل را در منطقه اصلان در بیت لاهیا، شمال نوار غزه، هدف قرار داده‌اند که یکی از آنها آتش گرفته است.

شاخه نظامی حماس افزود: مبارزان ما پس از بازگشت از خطوط درگیری اعلام کردند که دو تانک ارتش صهیونیستی را با گلوله‌های یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده‌اند.

القسام تاکید کرد در اثر این عملیات که در تاریخ ۲۰۲۵/۵/۲۴ صورت گرفت، یکی از دو تانک مذکور در منطقه أصلان در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه آتش گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
آخرین اخبار