خروج اعضای هیئت مذاکره‌کننده رژیم اسرائیل از دوحه قطر

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تمام اعضای هیئت مذاکره کننده این رژیم را که در دوحه قطر در حال رایزنی برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه بود، به تل‌آویو بازگرداند.
کد خبر: ۱۳۰۷۱۰۹
|
۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰ 22 May 2025
|
9284 بازدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری قدس، روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تمام اعضای هیئت مذاکره کننده این رژیم را که برای مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه در دوحه قطر حضور داشتند، بازگردانده است.

این روزنامه عبری در شرح جزئیات این خبر افزود که نتانیاهو دو روز پیش سه نفر از اعضای هیئت مذاکره کننده را از دوحه بازگردانده بود و امروز هم نفر چهارم را به تل آویو بازگردانده است.

به نظر می رسد که این اقدام نتانیاهو به علت بی نتیجه بودن مذاکرات آتش بس غزه در دوحه و همچنین واکنش به کشته شدن دو کارمند سفارت رژیم اشغالگر در واشنگتن بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت