چه کسی به پرسپولیس اضافه شد؟

به درخواست سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، یک آنالیزور به کادر این تیم اضافه شد.
کد خبر: ۱۲۹۴۹۹۸
| |
3476 بازدید

چه کسی به پرسپولیس اضافه شد؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تیم فوتبال پرسپولیس خود را آماده مسابقات لیگ برتر می‌کند و پس از پایان مرخصی اسماعیل کارتال تمرینات این تیم برای دیدار هفته بیست و چهارم مقابل شمس آذر با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

از همین رو و به درخواست کارتال، حمیدرضا الهی آنالیزور سابق تیم‌های نساجی و کیا به کادر فنی پرسپولیس اضافه شد تا سرخ‌ها در هفته‌های باقی مانده با سه آنالیزور حریفان خود را آنالیز کنند.

الهی از روز گذشته به طور رسمی کار خود را آغاز کرده است. دور جدید تمرینات پرسپولیس از ۲۹ اسفند آغاز می‌شود و منهای بازیکنان ملی پوش سایر نفرات باید خود را به تمرین برسانند.

به این ترتیب مهرداد خانبان، کرم گونش و حمیدرضا الهی سه آنالیزور پرسپولیس در ادامه فصل بیست و چهارم هستند.

تیم‌های پرسپولیس و شمس‌آذر یکشنبه ۱۰ فروردین و از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین رو در روی هم قرار می‌گیرند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت