ته چین؛
 		طرز تهیه سیبزمینی آبپز
 			 			سیبزمینی آبپز یکی از سادهترین و در عین حال خوشمزهترین روشهای آمادهسازی سیبزمینی است که طعم طبیعی آن را حفظ میکند. این روش باعث میشود بافت سیبزمینی نرم و لطیف شده و برای استفاده در انواع غذاها مانند سالاد سیبزمینی، پوره یا بهعنوان یک همراه عالی برای وعدههای اصلی مناسب باشد. حفظ پوست هنگام پخت به افزایش طعم و حفظ مواد مغذی کمک میکند. اضافه کردن مقدار کمی نمک هنگام جوشاندن باعث بهبود مزه آن میشود. برای یادگیری طرز تهیه سیبزمینی آبپز به روش صحیح، ویدئو را در تابناک مشاهده کنید. 		
 	  	  			گزارش خطا 		
 		 		     پسندها:
 		۰
 	غیر قابل انتشار: ۰
 					در انتظار بررسی: ۳
 					انتشار یافته: ۳
 				چند وقت دیگه هم نحوه بستن سنگ صاف روی معده و شکم آموزش بدین
بعدشم ابپز کردن سیب زمینی دیگه آموزش میخواد

