ته چین؛

طرز تهیه سالمون کبابی روی تخته سدر

کد خبر: ۱۲۰۳۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 22 November 2023
تعداد بازدید : 100

مواد لازم :
1 : یک تخته سدر با ضخامت 2.5 سانت و ابعاد دلخواه(تخته سدر بایسد به انداز‌ه‌ای باشد پس از گذاشتن فیله سالمون از هر طرف 2 سانت بزرگتر باشد و در باربکیو جا شود )
2 :  یک فیله کامل ماهی سالمون
3 : روغن زیتون
4 : نمک و فلفل تازه آسیاب شده
5 : دو تا سه قاقش غذاخوری سس مایونز یا مایونز ژاپنی
6 : یک تا دو قاشق غذاخوری سس سیراچا
7 : دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
8 : اسپری آب

بازدید 2297
سالمون کبابی روی تخته سدر نوعی روش باربیکو کردن ماهی سالمون است در این روش تخته سدر یک لایه محافظ میان حرات مستقیم باربکیو و ماهی ایجاد می‌کند. نکته مهم در این روش این است که تخته سدر باید دو ساعت در آب خیس بخورد تا آماده گذاشتن روی سطح داغ باربکیو باشد. پس از گذاشتن تخته روی باربکیو رطوبت به آرامی از تخته سدر جدا شده و ماهی را در فضای بسته باربکیو بخارپز می‌کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط