تصاویر ساندویچی که با گوشت خر غذا می‌پزد!
تعداد بازدید : 42
کد خبر:۱۲۰۱۶۲۱
کد خبر:۱۲۰۱۶۲۱
2946 بازدید
ته چین؛

دستور پخت اسپاگتی با پنیر آبی و اسفناج

در این اسپاگتی به جای استفاده از سس‌های معمولا از پنیر آبی یا بلوچیز به همراه اسفناج استفاده می‌شود که طعمی خاص و جدید را در ایجاد می‌کند. در تهیه این اسپاگتی تنها نیاز به صرف 15 دقیقه زمان دارید طرز تهیه این اسپاگتی را در تابناک فرا می‌گیرید
گزارش خطا
اخبار مرتبط
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟