فرمانده انتظامی اشتهارد:

سارقان شهرک صنعتی اشتهارد بازداشت شدند

- فرمانده انتظامی اشتهارد گفت: سارقانی که در شهرک صنعتی این شهرستان اقدام به سرقت از کارخانه‌ها می‌کردند، بازداشت شدند.
کد خبر: ۱۱۸۱۹۲۳
| |
4979 بازدید
سارقان شهرک صنعتی اشتهارد بازداشت شدند

به گزارش تابناک، سرهنگ علی عزیزی در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: درپی اعلام وقوع سرقت از یکی از کارخانجات شهرک صنعتی اشتهارد، بلافاصله مأموران گشت کلانتری ۱۱ مرکزی شهرستان به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: به محض رسیدن پلیس به محل مورد نظر، مشخص شد که چند سارق با یک دستگاه کامیونت در حال بارگیری اموالی از داخل یکی از شرکت‌های شهرک صنعتی هستند که سریعاً نسبت به دستگیری این افراد اقدام و به همراه اموال مسروقه و کامیونت به کلانتری منتقل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اشتهارد با اشاره به نقش سرعت عمل پلیس در گرفتاری این سارقان، گفت: ارزش اموالی که در این فقره سرقت ثبت شده، حدود ۵ میلیارد ریال است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضائی اموال مسروقه به مالباخته پرونده تحویل شد.

سرهنگ عزیزی با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند؛ خاطر نشان کرد: موفقیت پلیس در کشف جرم نتیجه تعامل شهروندان بوده و بدون مشارکت و همراهی شهروندان حصول امنیت کامل مقدور نیست، لذا از شهروندان تقاضا می‌شود ضمن توجه به اقدامات پیشگیرانه، هر گونه اخبار را از طریق ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت