میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درگیری پلیس فرانسه با فعالان محیط زیست

پلیس فرانسه با معترضان به احداث خط قطار سریع‌السیر میان این کشور و ایتالیا درگیر شده و به سوی آنها گاز اشک‌آور شلیک کرد.
کد خبر: ۱۱۷۹۵۳۳
| |
3114 بازدید
درگیری پلیس فرانسه با فعالان محیط زیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه گزارش داد، سازمان‌دهندگان تظاهرات شمار معترضان را چهار هزار نفر و پلیس تعداد آنها را سه هزار نفر اعلام کرد.

معترضان شنبه تلاش کردند تا محدودیت تجمع در روستای «سن رمی د مورین» در جنوب شرق فرانسه شکسته و در آنجا تجمع کنند.

به گزارش رسانه‌ها، برخی معترضان به سوی پلیس اشیا پرتاب کردند و پلیس نیز در مقابل اقدام به شلیک گاز اشک‌آور کرد.

معترضان همچنین توانستند جاده اصلی محل تجمع خود را مسدود کنند.

ژرالد دارمانن وزیر کشور فرانسه گفت که ۱۲ عضو پلیس در این درگیری‌ها زخمی شدند.

وی افزود: ۹۶ تبعه خارجی نیز در مرز باز گردانده شده و بیش از ۴۰۰ شیء خطرناک نیز کشف و مصادره شد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که پنج اتوبوس حامل حدود ۲۸۰ فعال ایتالیایی چندین ساعت در مرز متوقف شده و سپس به سوی ایتالیا بازگردانده شدند.

خط ریلی جدید لیون فرانسه را به تورین ایتالیا متصل کند و ۵۷ کیلومتر آن قرار است از طریق حفر تونل در کوه‌های آلپ عبور کند.

این خط ریلی مورد حمایت اتحادیه اروپاست و احداث آن بیش از ۲۸ میلیارد دلار هزینه دارد.

معترضان می‌گویند که احداث این خط ریلی به محیط زیست آلپ آسیب می‌زند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات