ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشنده فاو در بورس کالا عرضه می‌شود

کشنده FAW CA۴۱۸۰ روز سه شنبه ۲۳خرداد با قیمت پایه ۳میلیارد و ۴۸میلیون تومان در بورس کالا عرضه می‌شود. سررسید قرارداد خرید سلف این کشنده ۲۳مرداد ۱۴۰۲ است.
کد خبر: ۱۱۷۸۲۸۷
| |
5250 بازدید

کشنده فاو در بورس کالا عرضه می‌شود

خریداران برای انجام این معاملات باید کد بورسی داشته باشند. دریافت کد بورسی از طریق ثبت نام در سامانه سجام و انجام مراحل قانونی این فرآیند امکان پذیر است. لذا توصیه می‌شود خریداران چند روز کاری را برای این امور اختصاص دهند. در این معاملات اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز به خرید و اعلام قیمت هستند.

کشنده CA4180 مجهز به یک موتور ۶ سیلندر خطی، ۲۴ سوپاپ، با ظرفیت ۱۱۰۴۰ سی سی توربو شارژر ساخت شرکت Wuxi با سطح آلایندگی یورو ۴ و یک جعبه دنده ۱۶ سرعته MT برند ZF است. حداکثر قدرت تولید شده توسط این موتور معادل ۴۲۰ اسب بخار و حداکثر نیروی گشتاوری آن ۱۹۰۰ نیوتن متر است و این نیرو امکان حمل وزنی معادل ۴۲ تن را مهیا می‌سازد. این کشنده در کنار تمامی امکانات رفاهی و امنیتی خود مجهز به یخچال و دوربین ثبت وقایع نیز است.

سیبا موتور یکی از شرکت‌های تجاری گروه بهمن و نماینده انحصاری FAW در ایران است. وزارت صنعت، معدن و تجارت این شرکت را از نظر ارائه خدمات فروش و پس از فروش حائز رتبه برتر ارزیابی کرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار