گوترش: سلاح کشتار جمعی جایی در جهان ما ندارد

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در توئیتی به انتقاد از سلاح مرگبار کشتار جمعی پرداخت و نوشت که چنین تسلیحاتی جایی در جهان ندارند.
کد خبر: ۱۱۶۶۵۶۱
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴ 05 March 2023
|
2565 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دبیرکل سازمان ملل در حساب توئیتر خود نوشت: تسلیحات اتمی، شیمایی و بیولوژیک جایی در جهان ما ندارند.

گوترش در ادامه نوشت: خلع سلاح و عدم اشاعه (تسلیحات کشتار جمعی) سرمایه گذاری آینده ما است، بگذارید به این تهدید قبل از آنکه باعث پایان ما گردد، خاتمه دهیم.

دبیرکل سازمان ملل متحد در حالی بر عدم اشاعه و عاری شدن جهان از تسلیحات اتمی تاکید می ورزد که هشت کشور جهان بعلاوه رژیم صهیونیستی از چنین سلاح مرگباری برخوردارند.

آمریکا بیش از پنج هزار و ۴۰۰ کلاهک اتمی دراختیار دارد که یکهزار و ۶۶۴ از آن عملیاتی است. روسیه نیز بیش از پنج هزار و ۹۰۰ کلاهک اتمی که یکهزار و ۵۵۸ مورد از آن عمالیاتی هستند، در اختیار دارد. انگلیس، فرانسه و چین نیز به ترتیب ۲۲۵، ۲۹۰ و ۳۵۰ کلاهک اتمی دارند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت