میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کره شمالی ارسال موشک به گروه روسی واگنر را رد کرد

پیونگ یانگ اتهام‌های آمریکا درباره ارسال موشک و راکت از کره شمالی به گروه روسی واگنر را رد کرده است.
کد خبر: ۱۱۶۱۶۷۹
| |
4402 بازدید
کره شمالی ارسال موشک به گروه روسی واگنر را رد کرد

به گزارش«تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، «کوون جونگ گون مدیرکل اداره امور آمریکا» که از مقام‌های ارشد کره شمالی است، گفت که اگر آمریکا به انتشار «شایعات خودساخته» ادامه بدهد با «تبعات ناخوشایندی» مواجه خواهد شد.

وی در اظهاراتی که خبرگزاری رسمی این کشور یکشنبه منتشر کرد، افزود: تلاش برای خدشه‌دار کردن وجهه کره شمالی از طریق چیزهایی که وجود خارجی ندارد، یک اقدام تحریک‌آمیز خطرناک است که نباید ادامه پیدا کند.

این مقام کره شمالی اتهام‌های آمریکا را «تلاشی احمقانه برای توجیه ارسال سلاح به اوکراین» خواند.

واشنگتن اخیرا شرکت خصوصی واگنر را که در حوزه نظامی فعالیت می‌کند بعنوان یک «سازمان جنایتکار فراملی» معرفی کرد.

آمریکا مدعی است که واگنر با نقض قطعنامه‌های شورای امنیت معاملات تسلیحاتی با کره شمالی داشته است.

جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفته بود تصاویر اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که خودروهای روس به کره شمالی رفته و با محموله راکت و موشک از آنجا بازگشته‌اند.

این در حالی است که آمریکا کمک‌های نظامی گسترده‌ای به اوکراین کرده است و در تازه‌ترین اقدام با ارسال ۳۱ تانک آبرامز به کی‌یف موافقت کرد.

«کیم یو جونگ» خواهر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی جمعه در واکنش به این تصمیم آمریکا آن را «عبور بیشتر واشنگتن از خطوط قرمز» نامید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت