بازدید 2625

گازگرفتگی ۴۰ نفر در یک مدرسه روستایی

کد خبر: ۱۱۶۰۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵ 23 January 2023

نصب بخاری بدون دودکش در یک مدرسه روستایی 40 نفر را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش ایران، محمد رضایی رئیس جمعیت هلال‌احمر قوچان در تشریح جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۲ و ۳۸ دقیقه یکشنبه خبری مبنی بر گازگرفتگی تعدادی از دانش‌آموزان در مدرسه روستای شفیع به عوامل پایگاه شهید یوسف کلاهدوز هلال‌احمر قوچان اعلام و عوامل پایگاه به محل حادثه اعزام شدند.

بررسی‌ها نشان می‌داد تعداد حادثه دیدگان بیش از ۴۰ نفر بود که بیش از ۱۵ نفر دانش‌آموزان حادثه‌دیده که حال وخیمی داشتند توسط ۶ دستگاه آمبولانس اورژانس و هلال‌احمر به مراکز درمانی شهرستان‌های قوچان و چناران انتقال داده شدند.

به گزارش روابط عمومی هلال احمر شهرستان قوچان، رضایی گفت: طبق اعلام افراد حاضر در محل حادثه دلیل بروز این اتفاق عدم نصب صحیح بخاری در محل مدرسه (بدون دودکش) بوده است.

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عادی سازی روابط ایران و عربستان # عید نوروز # سال 1402 # سال مهار تورم و رشد تولید # دعای روز اول رمضان