درخواست همسر آیت‌الله هاشمی‌ از رهبر انقلاب

عفت مرعشی: از آیت‌الله خامنه‌ای می‌خواهم نه به‌عنوان رهبری، بلکه به‌عنوان کسی که از ۶۰ سال پیش با او همزیستی و همکاری در مبارزه داشته‌ایم که از بدرفتاری با زندانیان پرهیز شود.
کد خبر: ۱۱۴۷۹۲۱
| |
804747 بازدید

درخواست همسر آیت‌الله هاشمی‌ از رهبر انقلاب

به گزارش تابناک، روزنامه سازندگی درخواست عفت مرعشی از رهبر انقلاب را منتشر کرد.

ببینید

به گزارش تابناک ، این روزنامه به نقل از عفت مرعشی، همسر آیت الله هاشمی نوشت: از آیت‌الله خامنه‌ای می‌خواهم نه به‌عنوان رهبری، بلکه به‌عنوان کسی که از ۶۰ سال پیش با او همزیستی و همکاری در مبارزه داشته‌ایم که از بدرفتاری با زندانیان پرهیز شود. به چه دلیل فائزه نباید بیش از یک‌ماه باخانواده خود ملاقات داشته باشد. هنوز حتی اجازه داشتن وکیل را به او نداده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت