حمله با شمشیر به دفتر نخست وزیر نیوزیلند

مقامات نیوزلندی، امروز(پنج شنبه) یک زن را پس از حمله با شمشیر به دفتر «جاسیندا آردرن»، نخست وزیر این کشور دستگیر کردند.
کد خبر: ۱۱۴۷۴۸۹
| |
4046 بازدید
حمله با شمشیر به دفتر نخست وزیر نیوزیلند

 

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، سخنگوی پلیس نیوزلند عنوان کرد که در این حمله به کسی آسیب وارد نشده است. این زن در حال حاضر در تحقیقات به ما کمک می کند و دنبال فرد دیگری نیستیم.

براساس این گزارش، یک پنجره در دفتر نخست وزیری شکسته شده، در حالی که رسانه های داخلی گزارش دادند که یک بمب دودزا نیز به سمت ساختمان پرتاب شده است.

آردرن در حال حاضر در قطب جنوب به سر می برد تا 65مین سالگرد تأسیس پایگاه اسکات و اولین فصل کامل از تحقیقات آنتارکتیکا(قطب جنوب) و حفاظت از محیط زیست پس از دوسال آشفتگی ناشی از انتشار ویروس کرونا را جشن بگیرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت