ناکامی عاملان حفاری غیر مجاز در ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ حفار غیرمجاز که به حفر و کشف آثار تاریخی می‌پرداختند خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۹۴۹۹
| |
8491 بازدید
ناکامی عاملان حفاری غیر مجاز در ری

به گزارش تابناک، سرهنگ دوستعلی جلیلیان گفت: در پی کسب خبری مبنی بر حفاری غیر مجاز در شهر "ری" به قصد کشف اموال تاریخی و فرهنگی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ری قرار گرفت. ماموران با حضور در محل به دست آوردند موضوع صحت داشته و طی عملیاتی، ۲ نفر را حین حفاری غیر مجاز با حضور نماینده اداره میراث فرهنگی دستگیر و تعدادی آلات و ادوات حفاری کشف و توقیف شد.

به گفته فرمانده انتظامی شهرستان ری، هرگونه حفاری و کاوش غیرمجاز برای به دست آوردن اموال تاریخی و فرهنگی ممنوع بوده و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت