فرافکنی فرانسه درباره مذاکرات دوحه

دیپلمات ارشد فرانسه در ادامه مقصرنمایی ایران در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها بدون اشاره به اینکه کدام طرف مقصر وضع موجود است و باید گام‌های لازم را برای ازسرگیری اجرای برجام بردارد گفت که موضع تروئیکا و آمریکا در خصوص اختلافات باقی‌مانده روشن است.
کد خبر: ۱۱۲۷۴۰۰
|
۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶ 30 June 2022
|
13001 بازدید

 

«فیلیپه اره‌را» مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه فرانسه که ریاست هیات این کشور در مذاکرات رفع تحریم‌ها را برعهده دارد در پاسخ به گزارش فرافکنانه نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در خصوص مطالبات ایران پیرامون پرونده ادعاهای سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: تروئیکا و ایالات متحده موضع خود را در وین کاملاً روشن اعلام کردند.

وی مدعی شد که این مساله «در نتیجه جلسات فشرده و سخت اواخر شب بین تروئیکا و ایران، با راه حلی که توسط ایالات متحده، روسیه و چین پشتیبانی می شد، حل شده بود.»

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت