بازدید 20385
مرور روزنامه‌های دوشنبه ۶ تیرماه

مستاجران بی‌پناه! / کیهان: مذاکره در قطر نگاه تاکتیکی یا راهبردی؟ /تلخ شدن کام اروپا از یک حقیقت سخت

بازار اجاره بها در انتظار تکمیل پازل مالیاتی، ماموریت برجامی بورل در تهران، رهبران اقتصاد‌های بزرگ جهان علیه پوتین، مالیات بر تورم: دست نامرئی دولت‌ها در جیب مردم، اعتراضات آمریکایی‌ها درباره حکم لغو قانونی بودن سقط جنین، دلیل نگرانی غرب از شکوفایی روابط تهران- مسکو، دومین پرتاب تحقیقاتی ماهواره‌بر ذوالجناح و الزام مدارس غیردولتی به نصب شهریه روی تابلو، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۱۲۶۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۲:۱۵ 27 June 2022

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز دوشنبه ۶ تیرماه در حالی چاپ و منتشر شد که دیدار رئیسی و الکاظمی در تهران و گمانه زنی‌ها درباره سفر الکاظمی به تهران برای بهبود روابط تهران – ریاض از یک سو، ازسرگیری مذاکرات؛ وین نه، در دوحه و دومین پرتاب تحقیقاتی ماهواره‌بر «ذوالجناح» از دیگر سو در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم:


مستاجران بی‌پناه

مجید ابهری آسیب‌شناس طی یادداشتی در شماره امروز روزنامه آرمان ملی با عنوان مستاجران بی‌پناه نوشت: از دیرباز در ضرب المثل‌ها گفته می‌شود: «اجاره نشینی، خوش نشینی» و براساس این باور فرهنگی و اجتماعی مستاجران هر سال در جایی مسکن گزیده و سال بعد روز از نو روزی از نو. بعضی از صاحبخانه‌ها با سختگیری‌های آزاردهنده حتی در تعداد فرزندان، سن و جنس آن‌ها نیز دخالت کرده و این معیار‌ها را مبانی تعیین اجاره‌بها قرار می‌دادند. رشد بی‌ضابطه و دلخواه اجاره‌بها از یک سو و تورم و گرانی‌های ترمز بریده از سوی دیگر باعث شد که یکی از وارونگی‌های اجتماعی در کشور ما رخ دهد. بسیاری از خانواده‌های اجتماعی، به‌دلیل رشد بی‌ضابطه اجاره مسکن از آنجاکه مناطق مورد نظر آن‌ها اجاره بهای غیرمعقول یافته بودند، مجبور به «مهاجرت جبری» به حاشیه شهر‌ها و محلات اقماری و خارج از مناطق مرکزی شدند.

زندگی و همزیستی اجباری در کنار اقشار مهاجر از روستا‌ها و شهر‌های کوچک و تقابل فرهنگی خانواده‌های به حاشیه رانده شده، آسیب‌ها و عوارض جدیدی را به فهرست آسیب‌های اجتماعی موجود اضافه کرده است. انتقال خرده فرهنگ‌ها و مبادله مفاهیم گویشی و پوششی منجر به تولد و ظهور پاره فرهنگ‌های جدیدی گردیده‌اند که خانواده‌های میزبان دیگر نه روستایی بودند که باور‌های بومی خودرا به‌همراه داشته باشند و نه بین طبقات شهری جایی داشتند و فرزندانشان با تمسخر همبازی‌ها و همسایه‌های خود روبه‌رو می‌شدند. براساس اعلام شهرداری تهران ۵۱ درصد از اهالی تهران مستاجر هستند و با قیمت‌های موجود مسکن دیگر خرید خانه برای آن‌ها تبدیل به رویایی دور از دسترس شده است.

اجاره نشینی دیگر خوش نشینی نیست که تبدیل به بلانشینی شده است. حقوق و درآمد یک زوج شاغل در صورتی‌که با حداقل‌ها صبح را به شب برسانند، کفاف یک اتاق در تهران را نمی‌دهد. مسکن مهر یا نهضت خانه‌سازی نیز در صورت تحقق کامل همه اهداف و برنامه‌هایش نیز با توجه به رشد جمعیت و سیاست‌های تشویقی در رابطه با این برنامه‌ها درصورت تحقق صد درصد، شاید گوشه‌ای از نیاز‌های مستاجران نوپدید را پوشش دهند. ۳۰ سال پیش در مقاله‌ای خواستار اجرای مهاجرت معکوس شدم. همانجا عرض کردم و باز حالا نیز عرض می‌کنم، فقط بخشنامه و قانون جوابگو و مجری این سیاست‌ها نیست، بلکه آماده‌سازی زیرساخت‌های آموزشی و بهداشتی ودرمانی، مهم‌تر از همه کارآفرینی و اشتغالزایی اولین مفروضات در تحقق سیاست‌های مهاجرت معکوس هستند. در این شرایط اخیرا با خرید و رهن یا اجاره آپارتمان‌های مشترک مواجه هستیم، سه یا چهار خانواده به اتفاق هم آپارتمانی حداکثر ۵۰ یا ۶۰ متری تهیه کرده مشترکا در آنجا زندگی می‌کنند. البته اکثریت این همزیستی‌ها بین خواهران و برادران یا اقوام درجه یک صورت می‌پذیرد. غیر از آسیب‌های حاشیه نشینی و مهاجرت به روستا‌ها وشهر‌های نزدیک به شهر‌های بزرگ، بام‌خوابی نیز از عوارض رشد بی‌حساب وکتاب اجاره‌ها در شهر‌ها و حتی روستا‌های نزدیک به شهر‌ها مثل فرحزاد، کَن، شهریار، فردیس، پردیس و... موجب رشد بی‌رویه اینگونه مناطق شده و دشواری‌های ایاب و ذهاب و تحصیلات فرزندان وعزیمت به محل کار نیز ساده‌ترین فشار‌های وارده بر مستاجران شده است.

در خاتمه به‌طور جدی از دولتمردان و سازمان‌های متولی در زمینه‌های تعیین اجاره بها استدعا دارم، این یک رویداد را مثل همیشه و سابق برعهده خود مردم بگذارند. تجربه سال‌های گذشته به ما آموخته که دولت اگر بخواهد در بعضی از امور دخالت کند، فشار‌ها و آسیب‌های بروز مشکلات ناشی از دخالت‌ها موجب گران‌تر شدن نرخ‌ها وقیمت‌های اقلام مورد نظر دولت می‌گردد، درهمین موضوع اجاره‌بها و ساماندهی این معضل دخالت دولت باعث پیچیده‌تر شدن آن می‌شود.

 

تلخ شدن کام اروپا از یک حقیقت سخت

روزنامه ایران یادداشتی ازهیأت تحریریه روزنامه فایننشال تایمز با ترجمه وصال روحانی در شماره امروز خود منتشر کرد که در ادامه می‌خوانید: محدودیت‌هایی که روسیه پس از مناقشه اخیرش با اوکراین در زمینه گاز صادراتی خود به اروپا اعمال کرده، حقایق تلخی را فراروی اروپایی‌ها قرار داده و زمان لمس این حقیقت تلخ را برای آن‌ها نزدیک ساخته است. همین هفته پیش بود که روس‌ها حجم گاز ارسالی خود به آلمان را ۶۰ درصد کاهش دادند و مدعی شدند این امر محصول تحریم‌هایی بوده که «اتحادیه اروپا» در حق روس‌ها اعمال داشته و شبکه گازرسانی آنان را در پهنه اروپا مخدوش کرده و پمپاژ آن را سخت‌تر ساخته است.


بسیاری از ناظران این را رد می‌کنند و می‌گویند روس‌ها از گاز ارسالی خود به‌عنوان سلاحی برای تأدیب آن دسته از کشور‌های اروپایی بهره می‌گیرند که در مناقشه اوکراین طرف کی‌یف را گرفته‌اند. نامعلوم بودن زمان پایان این ستیز به‌گونه‌ای است که آژانس بین‌المللی انرژی مجبور شده به اروپایی‌ها هشدار بدهد آماده رسیدن زمستانی شوند که در آن هیچ خبری از گاز ارسالی روس‌ها نباشد و از حالا به تهیه مواد گرمازای دیگری بیندیشند. در همین راستا برخی کشور‌های قاره‌سبز از هم‌اینک در تدارک تأمین زغال‌سنگ به حد کفایت برای چنین روز‌هایی هستند. آلمان که در آستانه جیره‌بندی گاز است و همین‌طور اتریش و هلند از آن قبیل هستند.‌


نمی‌توان به طبیعت گفت که دو ماه‌واندی دیگر به سمت سرما نرود و نمی‌شود از مردم خواست که اصلاً بیمار نشوند. خانه‌ها به وسایل گرمازا نیاز دارند و بیمارستان‌ها به ادواتی که انرژی و امکانات لازم را برای درمان بیماران داشته باشند. اگر از طریق زغال‌سنگ و هر چیز مشابهی گرمای داخل خانه‌ها و انرژی لازم برای گردش کار ادارات صنعتی فراهم نیاید، زمستانی فاجعه بار در انتظار اروپایی‌ها خواهد بود. هیچ‌کس نمی‌داند زغال‌سنگ چگونه و چقدر می‌تواند جانشین گاز و نفت در حامل‌های انرژی شود و همان عملکرد را داشته باشد، اما راه‌های دیگر پیش‌روی اروپایی‌ها از این هم بسته‌تر و اندک‌تر است.


اروپایی‌ها حتی قبل از مناقشه اخیر اوکراین حجم گاز وارداتی خود را از روسیه ۴۰ درصد کاهش داده بودند، اما وقتی کرملین برای تنبیه دولت‌هایی که در مناقشه اخیر به کی‌یف سلاح و پول دادند، شرط دریافت روبل (نه یورو و نه دلار) را برای ارسال گاز خود مقرر داشت، همین میزان گاز را هم عملاً از خود دریغ کردند، زیرا پرداخت روبل جزو ساز‌وکار‌هایی نیست که برای اروپا «به‌صرفه» تلقی شود. همه این موارد این قاره را به سمت این نتیجه‌گیری بدیهی سوق می‌دهد که اگر فقط به دریافت گازی امید ببندند که اینک روس‌ها آن را از چرخه یک ارسال عمومی خارج کرده و چکمه خود را روی گردن مخالفان خود در پهنه قاره‌سبز گذاشته‌اند، راه به جایی نخواهند برد.


رویکرد به کارخانه‌های تولید انرژی هسته‌ای نیز نمی‌تواند برای تمام کشور‌های اروپایی صدمه‌دیده راهگشا و اصولاً میسر باشد و یکی از آنها، آلمان است که اگرچه از صنایع و کارخانه‌های لازم در این زمینه برخوردار است، اما کار روزمره با آن‌ها و تحصیل انرژی از این کارخانه‌ها که باید از هر جهت تحت‌مراقبت و ایمن باشند، یک ریسک بالای امنیتی را دربر دارد و نشت فرآورده‌های اتمی می‌تواند یک چرنوبیل ثانوی را موجب شود. این در حالی است که تا قبل از بحران اخیر اوکراین به نظر می‌رسید تجمع انرژی‌های هسته‌ای و نحوه استفاده از آن، مسیر درستی را طی می‌کند و هر سال دو درصد رشد و پیشرفت در این زمینه مشاهده می‌شد. به واقع ۷ سال پس از توافقنامه پاریس در زمینه چگونگی استفاده از انرژی هسته‌ای در اروپا، چیزی حدود ۱۲ درصد رشد و نظم در این زمینه به ثبت رسیده، اما اینک شرایط اروپا به کلی متفاوت است و بهای تمامی حامل‌های انرژی بشدت بالا رفته است. بحران اوکراین هم روش‌های زندگی و تأمین مخارج آن را به کلی تغییر داده و یک گرانی دست‌کم ۶۰ درصدی را بر اکثر ارزاق عمومی و حامل‌های انرژی حاکم ساخته است.


کیهان: مذاکره در قطر نگاه تاکتیکی یا راهبردی؟

محمد صرفی در بخشی از یادداشت روز امروز کیهان با عنوان مذاکره در قطر نگاه تاکتیکی یا راهبردی؟ نوشت: اگرچه راهبرد جمهوری اسلامی هیچ‌وقت ترک میز مذاکره نبوده، اما آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در قطر، پیام اشتباهی را به طرف مقابل مخابره می‌کند. آن‌ها گمان خواهند کرد تصمیم تهران محصول اقدام خصمانه آن‌ها در آژانس است و زمینه را برای حرکت‌های خصمانه بعدی هموار می‌کند. موافقت با ادامه مذاکره با غرب بر سر احیای توافق هسته‌ای، شاید با این تلقی صورت گرفته باشد که ما ترک‌کننده میز مذاکرات نیستیم و پاسخی به تبلیغات آمریکا باشد که سعی می‌کند ایران اسلامی را مسئول و مسبب بن‌بست فعلی جلوه دهد و این تاکتیک روشی برای خنثی‌سازی این نیرنگ باشد! اما آیا از منظر راهبردی هم، چنین است؟ شک و تردید فراوانی در این خصوص وجود دارد.


دولت سیزدهم یکی از سیاست‌های اصولی و کلان خود را جدا‌سازی معیشت مردم از مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است. تصمیم اخیر در سطح کلان به این سیاست اصولی ضربه می‌زند هرچند واقعاً دولت در سطح کلان خود قائل به این جدایی باشد. دو گروه هستند که علاقه فراوانی به پمپاژ این گزاره غلط دارند؛ «بدون احیای برجام نمی‌توان مشکلات کشور و مردم را حل کرد.» گروه نخست طرف غربی- از آمریکا و تروئیکای اروپا گرفته تا حتی رژیم صهیونیستی- است که به شدت از بی‌اعتبار شدن این گزاره در هراس است. چرا که در این صورت، تحریم به عنوان تنها ابزار آن‌ها برای فشار، تا حد بسیار زیادی کارایی خود را از دست داده و تیغش کند می‌شود. شاید این سؤال مطرح شود که این یک گزاره ذهنی و روانی است و تحریم یک واقعیت اقتصادی. چطور باور داشتن یا نداشتن به این گزاره، بر یک واقعیت عینی اثر می‌گذارد؟ پاسخ این سؤال طولانی است و در این مجال نمی‌گنجد. پیشنهاد می‌کنیم اگر به پاسخ این سؤال مهم علاقه دارید، کتاب «هنر تحریم‌ها» اثر «ریچارد نفیو» که از او به عنوان معمار تحریم‌های ایران یاد می‌شود را مطالعه کنید. (پی‌دی‌اف کتاب به صورت رایگان در فضای مجازی موجود است.) نفیو در این کتاب به شکل تفصیلی توضیح می‌دهد که تحریم اگرچه ابزاری اقتصادی است، اما موفقیت یا شکست آن در درجه اول روانی و مربوط به جامعه تحت تهاجم است.


گروه دومی که اگر نگوییم بیش از گروه اول به جا انداختن این گزاره علاقه دارند و تمایلشان کمتر هم نیست، جریان غربگرای داخلی است. جریانی که اگرچه ظهور و نفوذ سیاسی آن در ساختار رسمی قدرت با پایان دولت پیشین، تا حد زیادی پایان یافته، اما فضا‌سازی و عملیات روانی آن در سطح افکار عمومی همچنان ادامه دارد. آنان همچنان اصرار دارند که وانمود کنند مسیر برجام برای حل مشکلات کشور مسیر درستی بوده و هنوز هم تنها مسیر پیش روی کشور است. مسئله برای این جریان، صرفاً یک پرونده فنی و مدیریتی نیست که بتوان به راحتی از نتیجه آن عبور کرد. برجام یک پرونده نمادین و سنگ محک دو نوع تفکر است. تفکری که معتقد است می‌توان به غرب اعتماد و با آن همراهی و همکاری کرد و تفکری که همراهی با غرب را نه تنها فرصت ندانسته بلکه تهدید نیز می‌داند.


مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در قطر، هدیه‌ای ناخواسته به دو گروه فوق است. اواسط خردادماه نشریه آمریکایی فارین‌پالیسی در مقاله‌ای با عنوان «حماقت‌های آمریکا در قبال ایران» به بررسی سیاست‌های واشنگتن در تقابل با جمهوری اسلامی پرداخت و بسیاری از آن‌ها را اشتباه و احمقانه توصیف کرد. این مقاله طولانی با یک جمع‌بندی قابل تامل به پایان می‌رسد و آن هم اینکه علت باج‌خواهی و زیاده‌طلبی آمریکا در برابر ایران آن است که هنوز هم خیلی‌ها در واشنگتن به براندازی جمهوری اسلامی ایران امید واهی دارند و در مقطع فعلی هم برخی اعتراضات معیشتی و صنفی علت این توهم و امید واهی است. تا وقتی آمریکایی‌ها فشار را ابزاری برای مهار، تضعیف و در نهایت براندازی در ایران می‌بینند، مذاکره نه تنها بی‌نتیجه است بلکه این توهم و تلاش خصمانه را تشدید نیز می‌کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۵
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۲۹
الان نوچه های کیهان میاند شروع میکنن به کامنت گذاشتن در نقد ادامه دادن مذاکرات در دوحه.
اقای کیهان مذاکره در قطر نه تاکتیکی است و نه راهبردی؟؟؟ بلکه مذاکره پنهانی است و جزئیات ان علنی نخواهد شد؟؟؟
مشکل مسکن بیشترمختص شهرتهران است که همانگونه که همه میدانیم کسب درآمد درشهرتهران بسیارراحت ترازشهرهای دیگر بدلیل مشاغل کاذب است که باعث کشانده شدن افرادکم تلاش
وراحت طلب تربه شهرتهران شده اگربادید بازتری به عواقب چنین مهاجرتهائی چون آلودگی شدیدهوای تهران وترافیک اکثراًقفل شده این شهرونیزاخیراًناهنجاری های شدید اجنماعی نگاه کنیم بایستی قبول کردکه دیگراین شهرجائی برای اضافه ترشدن جمعیت را نداردواینهمه تشویق وتلاش برای فراهم کردن امکانات بهتر برای مستاحران مهاجر تهران کارراخرابترهم میکند آیا بهترنیست برای هموطنان شهرستانی وروستائی ما که عیناًشبیه همه حق زندگی خوب دارند امکانات کاروتلاس وزندگی رادرزادگاهشان فراهم کنیم تا باتبلیغات غیرواقعی جون اجاره ارزان درتهران وامثالهم آنان را آوراه تهران کنیم وعلاوه برمشکلی برمشکلات افزودن وخرابتر کردن ابرشهرتهران برای آنان نیزدردی رادوانکنیم گفتن کلمه مستاجربی پناه ویاارزوی خانه داربودن دردی رادوانمیکند خرابترکردن شهرتهران نیز بهمچنین بجای شعارهای عوام فریب اینچنینی تلاش شود روستاها وشهرهای کوچک رشدکنند وامکان کارواشتغال برایشان ایجادشود ونه اینکه برای ظاهراًدرست کردن چیزی صدها جیز دیگرراخراب کنیم درضمن امروزه مردم بیشترمشکل سیرکردن شکم دارندوآرزوی یک وعده سیرخوردن میوه دارندتاارزوی‌ خریدخانه ویا اجاره بخودمان دروغ نگوئیم وبرای جذب مخاطب شعارهای آن چنینی ندهیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
بیا اصفهان را هم ببین مختص همه جاست نه تهران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
ما یه شهر جدید هستیم یعنی تا چند سال پیش روستا
بودیم قیمت مسکن و زمین مسکون طی دوسال گذشته بیش از 15 برابر شده1
مذاکرات در قطر هم تله شد
حاج حسین تو دنبال چی هستی راه حل تو چیست آیا درک درستی از امروز ایران داری
وای از روزی که راز ها از پرده بیرون افتد
عامل نا کا می های ایران و عقب ماندگی ایران حسین شریعتمدار و امثال ایشون هستند
زمانی که تند تند وام خرید مسکن را بالا می‌برند و باعث افزایش نجومی مسکن شدند یادشان نبود اجاره درصدی از قیمت مسکن است
یعنی میشه حداقل یک ذره از سختی های تحریم بر مردم ایران در اروپا و آمریکای جنایت کار هم احساس بشه!!!؟
خدایا یعنی میشه!!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
ولی قبلا گفته میشد که تحریم چیز خوبیست
نگهداری مسکن هزینه دارد و الان هم هزینه ها نجومی شده، الان زندگی آپارتمانی شده ، و رعایت حال همسایه واجب ، اگر هم در ارتباط با بچه سخت گیری هم میشود که معمولا نمیشود به دلیل اعتراض همسایه ها است
فکر کنم اروپا بیشتر نگران این است که روسیه از لج و برای تهدید اروپا سلاح اتمی به ایران بدهد
مستاجران بی پناه گرفتارصاحبخانه های ظالمی شده اند که حاضرنیستند گرسنگی بکشند وخانه خودرا که حاصل یک عمر
کاروتلاش شبانه روزی آنهاست درحدرایگان دراختیار مستاجر قرار دهند ! که این شوخی مضحک اجاره نشین خوش نشین که بنوعی تبلیغ تن پروری وزیاده خواهی است به واقعیت تبدیل شود و هرکه بیشترتلاش کند کمتر بگیرد
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
استعاره میفرمائید مگرعقل سلیم اجازه میدهدکه کسی حاصل یک عمرکاروتلا ش دیگری را برایگان استفاده کند اینها که میکویندشعاراست برای جذب مخاطب
ما باید در سیاست خارجی نگاه کلان خود را داشته باشیم. بر عکس ادعاهایمان کتاب " هنر تحریمها" و همین طور مقالات روزنامه های امریکایی در ده سال اخیر تاثیر زیادی بر راهبردهای سیاسی ما داشته. معمولا مخالفان داخلی برجام برای اثبات ادعاهای خود گفته های مقامات امریکایی یا حتی اسرائیلی را گواه می گیرند و انرا مدرک درست بودن تصمیمات خود وانمود می کنند بدون انکه دقت کنند ان مقامات ممکن است برای رقابتهای جناحی خودشان سخنی را گفته باشند. مثلا بسیار زیاد روی حرفهای اوباما که می گفت برجام پیشرفت اتمی ایران را کنترل نمود تکیه میکردند بدون اینکه توجه کنند اوباما ان حرفها را بیشتر برای جنگ قدرت خود و جمهوری خواهان بیان میکرد ولی متاسفانه عده ای در داخل به این مهم توجه نکردند و فکر میکردند هرچقدر بیشتر با تندروهای امریکا در مخالفت با برجام هم قدم شوند بیشتر در جهت منافع کشور گام برداشته اند!
بیچاره مردم
بیچاره مردم
بیچاره مردم
روزنامه ایران! شما اگه بیل زنی باغچه خودت رو بیل بزن. لازم نیست به خاطر روسیه ای که قرار بود ظرف ۴۸ ساعت اوکراین را کاملاً تصرف کند و حالا ناچار شده از گاز ارسالی به عنوان سلاح استفاده کند ذوق زده شوید. همینطور هم عالیجناب پوتین به اندازه کافی چوب لای چرخ مذاکرات گذاشته و … ملت ایران را در ا‌ورده. نوکری و چاکری هم حدی دارد.
مطلب مهم دیگری که نویسنده محترم در مورد فراهم شدن زمینه مهاجرت معکوس در نظر نگرفته اند تفاوت آزادی های نسبی ااجتماعی در شهر های بزرگ با روستا ها وشهر ها ونبود استاندارد فرهنگی یگانه کشوری در نگاه به مسائلی همچون حجاب. موسیقی وکنسرت.آموزش ووووسایر مسایل فرهنگیست که مهاجرت معکوس را برای مهاجر سخت میکند به عبارت دیگر کسی که در تهران از این شرایط استفاده میکند ومیداند که در فلان شهرستان این مسائل محدودیت دارد رغبتی به مهاجرت معکوس ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
مخصوصاًکسانی که اهل کاروتلاش نیستندوفقط اهل خوشکذرانی هستند که برایشان محیط تهران مناسب است
کیهان داره فرار رو به جلو می کنه تا بعدها چیزی برای گفتن داشته باشه. رفیق شریعتمداری مجبوری، هارت و پورت نکن چون مجبوری
کیهان همچنان به تحلیل های ابکی ا‌دامه می دهد.
غرب از همه چیز خود برای فشار به کشورهای مخالف استفاده میکنند حتی از فشار به صاحب منصبان حقوق بشر که کشور مورد نظر را بیجهت و با عناوین مسخره ای تحت فشار قرار دهند نیز عبا نمیکند مانع فروش نفت و گاز کشورهای مخالف میشوند تا به آنها فشار وارد کند و رسانه هایشان به دروغ کشورهای مخالف را مورد حجمه قرار میدهند یعنی همه رقمه و از همه چیز برای استثمار و به زانو درآوردن کشورهای مخالف مثل ایران روسیه چین و.... استفاده میکنند چرا این کشورها نباید از امکانات خود برای دفاع و یا فشار به غرب استفاده کندو رسانه خودی هم اینگونه مطالب را بلد میکند؟؟؟
کیهان اصلا معلوم تیست در چه فضایی زندگی میکنی. مرد حسابی نتیجه تند روی دیگه از این واضحتر که استخوان میلیونها نفر در حال خرد شدنه و تو باز هم دم از مذاکره نکردن و ادامه راه پراشتباه گذشته میزنی
دولت سیزدهم یکی از سیاست‌های اصولی و کلان خود را جدا‌سازی معیشت مردم از مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است.آقا کیهان به بزرگی خودت ببخش.آنموقه در کار نبودند و فکر می کردند میشه بعد آمدن رو کار دیدن نمیشه.نمیشه نمیشه.
مستاجران بلند شن برن منطق پایین تر و قدیمی تر ،مثل بقیه مردم که دارن نون خشک میخورن !!!صدا سیمای میلی فرمودن ایرانیها خیلی میخورن ،مواد غذایی رو گرون کردن چون نداشتن تامین کنن ،دیگه فکر نمیکردن کارگرمیشه روزی ۴۰۰ هزار ،مالکم هزبنه تعمیراتش بالا میره ،اونم خوردو خوراک داره
اروپا مشکل انرژی خود را با بستن قراردادهای گازی با کشورهای صادر کننده گاز به سرعت رفع می کند فعلا آنچه برای ما مهم است این است که آیا ما اراده ای برای بهره بردن از این اوضاع داریم یا طبق معمول درب سیاست مان روی یک پاشنه می چرخد واین فرصت عالی برای صدور گازمان به اروپا را از دست می دهیم ,؟!!
خود مردم ما با توجه به سابقه تلخ تاريخي رابطه ايران با روسيه بيشتر از غرب نگران اين رابطه هستند
اروپا بره به جهنم - به درک که گاز ندارن - نتیجه تحریم چند ساله شون رو تحویل بگیرن - همیشه در روی یک پاشنه نمیچرخه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
به خودت فشار نیار اینها به اندازه کافی تکنولوژی دارند که درمانهده گاز نباشند هر چند شاید هزینه بیشتری کنند
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار