میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در ایران

رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۱۱۷۷
| |
7501 بازدید
|
۱
شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ابراهیم قادری، با اشاره به موارد ابتلاء به آبله میمون در برخی از کشورهای اروپایی، گفت: ما هر نوع بیماری نوپدید را مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور، افزود: ۵ نفر از این افراد مشمول نمونه گیری شدند که نتیجه آزمایش ۳ نفر منفی شده است.

قادری ادامه داد: با توجه به اینکه گزارشی از بیماری در داخل کشور نداریم، در نتیجه بیماریابی خودمان را از مرزها آغاز کرده ایم.

وی افزود: افرادی که با مواردی مثل تب و بثورات پوستی مشاهده شوند، نسبت به قرنطینه و نمونه گیری از آنها اقدام می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۷
کجا؟!!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت