زلنسکی: به اجلاس گروه ۲۰ در بالی دعوت شدم

رئیس جمهور اوکراین گفت که با جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی گفتگو کرده و از وی برای دعوت به اجلاس سران گروه ۲۰ در استان بالی اندونزی در ماه نوامبر، تشکر کرده است.
کد خبر: ۱۱۱۵۹۹۸
| |
4482 بازدید
زلنسکی: به اجلاس گروه ۲۰ در بالی دعوت شدم

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، رئیس‌جمهور اوکراین گفت که اندونزی از وی برای شرکت در نشست گروه ۲۰ در بالی دعوت کرده است.

 ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت که با جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی گفتگو کرده و از وی برای دعوت به اجلاس سران گروه ۲۰ در استان بالی اندونزی در ماه نوامبر، تشکر کرده است.

زلنسکی در توییتر نوشت: با رئیس جمهور ویدودو گفتگوهایی داشتم. از حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی، تشکر کردم. مسائل امنیت غذایی مورد بحث قرار گرفت. از دعوت از من برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰ قدردانی می کنم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت