واکسیناسیون کودکان در البرز از ۹ بهمن آغاز می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرزگفت: تزریق واکسن کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۲ سال از ۹ بهمن ماه آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۱۰۱۴۰۴
| |
5784 بازدید
واکسیناسیون کودکان در البرز از ۹ بهمن آغاز می‌شود
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر شهاب مستوفی با اشاره به ابلاغ واکسیناسیون کودکان ۹ سال به بالا در کشور گفت: واکسن‌های مورد استفاده برای این گروه سنی به تایید کمیته علمی ستاد ملی کرونا، سینوفارم و پاستوکووک است.

وی افزود: از روز شنبه، ۹ بهمن ماه کلیه پایگاه‌های تجمیعی و مراکز بهداشت مجری واکسیناسیون کووید ۱۹ در سراسر استان پذیرای کودکان ۹ تا ۱۲ ساله استان هستند.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: واکسن کرونا برای کودکان غیر ایرانی نیز در این گروه سنی تامین شده است.

وی ادامه داد: با توجه به نتایج تحقیقات و اطلاعات موجود سویه اُمیکرون می‌تواند برای کودکان نیز خطرناک باشد و سلامتی کودکان و نوجوانان را تهدید کند.

معاون بهداشت دانشگاه از کلیه والدین گرامی خواست تا به منظور ارتقاء ایمنی کودکان در اولین فرصت جهت واکسینه کردن کودکان بالای ۹ سال خود به پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت