ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک

کد خبر: ۱۰۹۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 11 January 2022
تعداد بازدید : 11819
بازدید 17127
۲
خورش فسنجان یا به لفظ عام خورش فسنجون یکی از خورش‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ تهیه می‌شود اما در شمال ایران با اردک پخته می‌شود. پیش از این روش مرسوم تهیه خورش فسنجان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
بابا لاکچری !! فسنجون با ارد: !!
اردک را هم از شکارچیان غیرمجاز حیات وحش به راحتی تهیه فرمایید.