صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روسیه: اقدام آلمان را بی پاسخ نمی‌گذاریم

در پی اعلام دو دیپلمات سفارت روسیه در آلمان به عنوان عنصر نامطلوب، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش این اقدام برلین را بدون پاسخ نمی‌گذارد.
کد خبر: ۱۰۹۳۴۰۳
| |
6383 بازدید
روسیه: اقدام آلمان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، ماریا زاخارووا روز چهارشنبه در مطلبی در شبکه فیس بوک با اشاره به تصمیم گرفته شده ازسوی آنالنا بربوک وزیر خارجه جدید آلمان در مورد اخراج دو دیپلمات روس به کنایه نوشت: این اقدام غیرزنانه برلین، بدون پاسخ مناسب نخواهد ماند.

وی افزود: در آینده نزدیک بیانیه‌ای در این رابطه صادر خواهد شد.

به گزارش شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه، تصمیم برای اخراج دو دیپلمات روس از آلمان در رابطه با حکم امروز دادگاه برلین در مورد پرونده قتل زلیمخان خانگوشویلی تبعه چچنی تبار گرجستان گرفته شده است.

بر اساس گزارش رسانه روسی، در پرونده رسیدگی به قتل خانگوشویلی که در سال ۲۰۱۹ در پارک "تیرگارتن" برلین رخ داد، متهم وادیم سوکولوف به جرم قتل و داشتن غیرقانونی سلاح به حبس ابد محکوم شد.

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه اعلام کرد که طرف آلمانی اعلام کرده است که نام خانوادگی واقعی وادیم، کراسیکوف است و این قتل را به سفارش سازمان‌های حکومتی روسیه مرتکب شده است.

به گفته وزیر خارجه آلمان، این قتل به سفارش دولتی انجام گرفته و نقض شدید قوانین و حق حاکمیت آلمان محسوب می‌شود.

بربوک وزیر خارجه آلمان گفت که سرگئی نچایف سفیر روسیه در برلین به وزارت خارجه آلمان احضار شده و تصمیم دولت آلمان برای اخراج دو دیپلمات روس به وی ابلاغ شد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار