اسرائیل مدعی بازداشت ۵۰ عضو عملیاتی حماس شد

به ادعای سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) ارتش و پلیس این رژیم موفق شده‌اند، گروهی ۵۰ نفره از جنبش حماس را که قصد داشتند در اراضی اشغالی کرانه باختری بمب‌گذاری کنند دستگیر کنند.
کد خبر: ۱۰۸۹۳۷۵
| |
5193 بازدید
اسرائیل مدعی بازداشت ۵۰ عضو عملیاتی حماس شد

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ شاباک با صدور بیانیه‌ای مدعی شد که نیروهای ارتش و پلیس این رژیم با شناسایی زیر ساخت بزرگ تروریستی وابسته به حماس به رهبری «صالح العاروری» توانسته‌اند، انفجار بزرگی که آنان برایش برنامه داشتند را خنثی کنند و ضمن دستگیری ۵۰ عضو حماس، مواد منفجره و وسایلی که قرار بود برای ساخت چهار کمربند انفجاری از آن استفاده شود را توقیف کرده‌اند.

در ادامه این بیانیه آمده که «صالح العاروری» معاون رئیس جنبش حماس و «زکریا نجیب» از قدس و یکی از عاملان دستگیری سرباز «نهشون واکسمن» از مسئولان تأمین مالی این هدف بوده‌اند و حماس نیروهایی از الخلیل، جنین و رام‌الله برای این کار جذب کرده‌ است و از فعالان اصلی این نوع عملیات‌ها «حجازی القواسمی» است که چندین مرتبه دستگیر شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت