بازدید 12522

پشت پرده طرح صیانت از فضای مجازی از زبان مازنی

مازنی گفت: بخشی از بی‌اعتمادی مردم ناشی از این است که طراحان طرح صیانت در پی محدود کردن جناح‌های مخالف خود هستند یعنی این طرح برای حذف رقیب در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۱۰۸۱۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰ 12 October 2021

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، مازنی با بیان اینکه اصل هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت به بی‌اعتمادی دامن می‌زند، ادامه داد: کمیسیون مشترک یعنی نمایندگانی از کمیسیون‌های مختلف جلسه می‌گذارند و هیچ خبری از جلسات و اظهارنظر‌ها و بحث‌ها منتشر نمی‌شود.

 احمد مازنی، در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی، اظهار کرد: پدیده اینترنت و پیامد‌های آن از جمله فضای مجازی امر جدیدی است و مطمئناً باید برای اینترنت و فضای مجازی مانند سایر کشورها، قوانین و مقرراتی وضع شود.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم بیان کرد: در آینده‌ای بسیار نزدیک، جنگ سایبری جای خود را به جنگ هوایی، زمینی و دریایی خواهد داد لذا کشور‌ها به عنوان یک مسأله دفاعی و امنیتی باید با فضای مجازی برخورد کنند و همه کشور‌ها در این جهت برنامه دارند.

وی افزود: هم چنین استفاده از ظرفیت اینترنت برای آموزش، فرهنگ و فعالیت‌های اقتصادی از مجموعه مسائلی است که مستلزم قانونگذاری است؛ بنابراین این که برخی گمان می‌کنند که ما به دنبال ولنگاری هستیم و معتقدیم که این فضا نیازی به قانون ندارد، چنین نیست. تأکید می‌کنم که ما به قانون در این خصوص نیاز داریم.

مازنی گفت: اما مسأله این است که جامعه به نیت طراحان طرح صیانت اعتماد ندارد. جامعه به انگیزه اشخاصی که طرح صیانت را تهیه کرده‌اند، اعتماد ندارد. بسیاری از هنرمندان، دانشگاهیان و حوزویان به طراحان این طرح اعتماد ندارند. این بی اعتمادی ناشی از چیست؟ شاید این بی‌اعتمادی ناشی از این است که اشخاصی که به دنبال تصویب طرح صیانت هستند، هدفشان از طرح صیانت، کنترل مخالفان سیاسی و جناحی است.

یعنی در شرایطی که همه ابزار‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی کشور در اختیار یک جریان سیاسی است و از ۸۵ میلیون ایرانی تنها عده قلیلی از صدا و سیما استفاده می‌کنند و سایر گروه‌ها و جریان‌هایی که نظام را قبول دارند و امام و رهبری را نیز قبول دارند و فقط در حلقه تنگ بسته این جماعت قرار نمی‌گیرند، از فعالیت در رسانه ملی منع شده‌اند.

وی اضافه کرد: این اشخاص می‌بینند که ممکن است فضای مجازی تحت تاثیر یک «تکرار می‌کنم» آقای خاتمی قرار گیرد و گفت‌وگویی شکل بگیرد و بحث‌هایی مطرح شود. بخشی از بی‌اعتمادی مردم ناشی از این است که طراحان طرح صیانت در پی محدود کردن جناح‌های مخالف خود هستند یعنی این طرح برای حذف رقیب در نظر گرفته شده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: در چنین فضایی که بی‌اعتمادی وجود دارد، به جای اینکه این طرح را در صحن علنی مجلس بررسی کنند، در کمیسیون مشترک بررسی می‌کنند. یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران این است که طبق قانون اساسی تمامی مذاکرات مجلس باید از رادیو به صورت زنده پخش شود؛ بنابراین از لحظه‌ای که رئیس مجلس زنگ آغاز را می‌زند تا اعلام ختم جلسه، تمامی صدا‌ها به صورت مشروح و بدون سانسور پخش می‌شود.

وی با بیان اینکه اصل هشتاد و پنجی شدن این طرح به بی‌اعتمادی دامن می‌زند، ادامه داد: کمیسیون مشترک یعنی نمایندگانی از کمیسیون‌های مختلف جلسه می‌گذارند و هیچ خبری از جلسات و اظهارنظر‌ها و بحث‌ها منتشر نمی‌شود.

مازنی تصریح کرد: نکته بعدی این است که در این طرح، نمایندگان مدیریتی برای فضای سایبری تعریف کردند و این مدیریت را به سمت ستاد کل نیرو‌های مسلح بردند که این موضوع همیشه مورد انتقاد بود؛ در حالی که بخشی از این فضا به نیرو‌های مسلح مربوط می‌شود نه تمامی آن.

وی افزود: اینترنت، فضای مجازی و فضای سایبری ابزاری است که سیاسیون، هنرمندان، فرهنگیان و دانشمندان با آن کار دارند و کسب و کار مردم با آن گره خورده است؛ بنابراین فضای مجازی صرفاً یک امر نظامی نیست که مدیریت آن را در اختیار یک مجموعه نظامی قرار دهید؛ بنابراین نظامی کردن مدیریت فضای سایبری به افزایش بی اعتمادی دامن می‌زند.

این نماینده سابق مجلس اظهار کرد: نمایندگان اصرار دارند که یک سری پلتفرم داخلی تهیه کنند و از مردم بخواهند که از آن‌ها استفاده کنند. ضمن این که بخشی از شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده است این در حالی است که همه مقامات کشور از شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده استفاده می‌کنند. به نظر من این مسأله باید در یک رقابت سالم و منطقی شکل بگیرد. این روند جز اینکه یک ابزار بی‌کیفیت در اختیار مردم قرار دهد، فایده دیگری ندارد بنابراین این اعمال محدودیت‌ها، جواب نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: به تجربه ویدیو در صدر انقلاب و تجربه ممنوعیت استفاده از ماهواره باید بازگردیم. امروز امکان کنترل وجود ندارد، حتی اگر دیش‌های ماهواره برداشته شود، مردم از طرق دیگر می‌توانند از اخبار مطلع شوند.

مازنی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که هنوز هم دیر نشده و آن چه که تحت عنوان طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در دست بررسی است، بهتر است توسط صاحبنظران بررسی شود و با شتابزدگی در این مسأله قانونگذاری نشود. اصل ۸۵ برای طرح‌هایی است که نیاز فوری و مستلزم تعجیل است. حتی اگر قرار است با سرعت قانونگذاری شود، بهتر است با تدبیر این کار صورت گیرد. بی‌تدبیری در این زمینه خسارت آفرین است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۱۵
بی توجهی و دهن کجی به خواسته مردم توسط کسانی که خود را نماینده مردم معرفی می کنند در این شرایط که مشکلات اقتصادی و معیشتی عرضه را بر مردم تنگ کرده و دشمنان خارجی هر روز توطئه و فتنه جدیدی می آفریدند، چیزی جز بازی با آتش نیست ، علاوه بر این در صورت موفق شدن این طرح نیز هر اپوزیسیونی با وعده باز کردن فضای مجازی می تواند در بین مردم یارگیری کرده و اتفاقات جدیدی رقم بزند.
کاش آقایان اندکی منطقی فکر می کردند
پاسخ ها
کمیته مجازات خیلی دور خیلی نزدیک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
تا میتونید تو این سایتها فحش و دری وری بگید!چون تا چند وقت دیگه حتی جرات نمیکنید یه کلمه تو این سایتها بنویسید ،میان با گونی میبرنت،گوشیهاتون رو حتما بفروشید که تبدیل به آجر خواهد شد،یه نوکیا ۱۱۰۰بگیرید کارتون رو راه میندازه....
با این اوضاع اقتصادی خراب مردم روز به روز از نظام روی گردان میشود
دلیل اصلی بی اعتمادی مردم این است که کسانی مانند عنابستانی که کوچکترین احترامی برای قانون و حتی شرافت انسان ها قایل نیستند ، قانون گذار یا مجری چنین طرح هایی می شوند که به سرنوشت میلیون ها نفر گره خورده اند

چرا بجای متخصصین دلسوز و کاربلد ، امثال عنابستانی باید در چنین کمسیون هایی عضو باشند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش انگشت مبارکتونو روی اون دکمه لعنتی فشار میدادید و یهو قطعش میکردین تا ما ملت هم تکلیفمونو با خودمون و شما یک بار برای همیشه روشن کنیم
مرگ بر خامنه ای و لشکر بی سوادان دزد چاپلوسش
به حدی رسیدین که من به شخصی اقدام به اعتراض کنم چون دیگه شرایط زندگی ندارم خود دانید
آقای مازنی از خانم موگرینی چه خبر ؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
باشه تو خیلی باهوشی، کف و خون قاطی کردیم
دنباله چی هستن اینا دنباله آجر کردن نون مردم دیگه چقدر می خواین بدبخت کنید با بی تدبیری و البته بی لیاقتی کفایتی و....
وقتی می‌ره تو کمسیون مشترک و فرهنگی یعنی روش تخصصی کار میکنن درضمن خودشون به صراحت گفتن وقتی دنبال امنیت هستن یعنی میخوان اصلاح طلب و برانداز و اپوزیسیون ها رو بایکوت کنه یعنی دیگه جاسوسی نوین از مردم ناآگاه هم صورت نمیگیره خب این کار رو خیلی از کشور ها مثل روسیه،چین،کره شمالی آلمان و حتی خود آمریکا هم این کار و میکنن ولی به ما میرسه همه میگن اه اه بالاخره دیر یا زود این کار انجام میشه سپاه هم ارتش هم نظام صنفی رایانه‌ای موافق هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
خدایی اگه خودت فهمیده باشی چی گفتی
جهت اطلاع جمعیت نظامی ها تو ایران از غیر نظامیان خیلی بیشتره ولی این طرح و روسیه چین آلمان کره شمالی و چند کشور اروپایی و حتی خود آمریکا هم برای خودشون انجام دادن.
تمام این آتیش ها از فیسبوک بلند میشه
تاریخ این ننگ محدود نمودن آزادی را بنام این مجلس ثبت خواهد کرد
مطمئنا این باعث میشه آتش زیر خاکستر بدبختیای مردم شعله ورتر از هر بار و خشمگین تر از هر بار شعله ور بشه. دنبال جنگ داخلی هستند آیاااا؟؟؟. خدا رحم کنه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها
آخرین اخبار