حمله سایبری به سایت بزرگترین بیمارستان اسراییل

حمله سایبری سایت‌های بیمارستان های «رامبام» در حیفا ، «هداسا» - عین کرم» و «هداسا-جبل المشارف» در قدس اشغالی و نیز دو سایت سونول (شبکه جایگاه‌های سوخت) و «ای دیجیتال»‌ را هدف قرار داده است.
کد خبر: ۱۰۶۴۹۰۰
| |
5024 بازدید
حمله سایبری به سایت بزرگترین بیمارستان اسراییل

به گزارش  تابناک به نقل از پایگاه خبری والا، رسانه‌های اسرائیلی از حمله سایبری به سرورهای شرکت امنیتی «پیونت» و سایت بزرگ‌ترین بیمارستان این رژیم خبر دادند.

 بنا به گزارش رسانه‌ها به سرورهای اطلاعاتی شرکت امنیتی «پیونت»‌ حمله سایبری شده و سایت بزرگترین بیمارستان رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش، حمله سایبری سایت‌های بیمارستان های «رامبام» در حیفا ، «هداسا» - عین کرم» و «هداسا-جبل المشارف» در قدس اشغالی و نیز دو سایت سونول (شبکه جایگاه‌های سوخت) و «ای دیجیتال»‌ را هدف قرار داده است.

این پایگاه خبری نوشت: «منشا حمله به طور قطعی مشخص نیست. شرکت پیونت در حال همکاری با متخصصان اینترنت برای بازیابی داده‌ها برای فعال کردن سرورها و تخمین میزان خسارت است و با سیستم سایبری اسرائیل برای مهار حمله همکاری کامل می‌کند.»

«تام کوین»، تحلیلگر یک شرکت امنیت رایانه گفت: «از تحقیقات انجام شده به نظر می رسد وب سایت گروه پوینت تخریب شده و یک خطای سرور، اطلاعات حساس را فاش کرده است که تردیدها را درباره حمله سایبری افزایش می‌دهد.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت