به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، غلامعلی رخشانی مهر شامگاه یکشنیه در نشستی با حضور معاون وزیر نیرو و استاندار خوزستان در استانداری خوزستان اظهار داشت: ظرفیت رمز ارزها در کشورها ۵۰۰ مگاوات است که باید نسبت به جمع آوری آن ها اقدام شود.
وی افزود: وزارتخانه های کشور و اطلاعات برای مقابله با فعالیت غیرمجاز رمز ارزها پای کار آمده اند و در برخی استان ها کمیته هایی برای مقابله با فعالیت و جمع آوری آنها به ریاست مدیرکل امنیتی استانداری تشکیل شده است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر همچنین با اشاره به مدیریت مصرف انرژی گفت: یک هزار مگاوات کمبود برق کشور از طریق مدیریت مصرف در ادارات دولتی امکان پذیر است.
وی افزود: لازم است در دستگاه های اجرایی یک مدیر انرژی منصوب شود تا بتوانیم صرفه جویی و مدیریت بهیه انرژی را انجام دهیم.
رخشانی مهر تصریح کرد: از استاندار خوزستان درخواست داریم این کمیته را در خوزستان و با ریاست مدیرکل امنیتی استانداری خوزستان مانند سایر استان های کشور تشکیل دهد تا نسبت به جمع آوری این رمزارزها در خوزستان اقدام شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.