صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌و‌گوی نماینده ظریف با عبدالله عبدالله

در گفت‌و‌گوی تلفنی نماینده ظریف در امور افغانستان با عبدالله عبدالله آخرین تحولات افغانستان و منطقه، روند جاری مذاکرات بین الافغانی و راه‌های رسیدن به صلح و ثبات پایدار مورد بحث قرار گرفت.
کد خبر: ۱۰۴۵۶۶۶
| |
8272 بازدید
گفت‌و‌گوی نماینده ظریف با عبدالله عبدالله
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «محمدابراهیم طاهریان فرد» نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز (دوشنبه) با «عبدالله عبدالله» رئیس شورای مصالحه ملی افغانستان درباره آخرین تحولات افغانستان و روند مذاکرات صلح این کشور گفتگو کرد.

این رایزنی در ادامه رایزنی‌ها با مقامات افغانستان انجام شده است.

در این گفتگو، آخرین تحولات افغانستان و منطقه، روند جاری مذاکرات بین الافغانی و راه‌های رسیدن به صلح و ثبات پایدار مورد رایزنی و تأکید قرار گرفت.

به گزارش فارس، طاهریان فرد دوم فروردین ماه نیز با نماینده جدید دبیرکل سازمان ملل در امور افاانستان گفتگو کرده بود. در گفت‌وگوی تلفنی نماینده جدید دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان با نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت تخفیف آلام مردم افغانستان و تسریع در دستیابی به صلح و ثبات پایدار تأکید شد.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات