ته چین؛

طرز تهیه ته چین فسنجان

کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 21 April 2021
تعداد بازدید : 11943
بازدید 20644
۱
خورش فِسِنجان یا فَسوجن یا فسنجون یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. پیش از این طرز تهیه این خورش را در تابناک فراگرفته‌اید. همچنین پیش از این طرز تهیه چندین نوع ته چین را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت پخت یک غذای ترکیبی است و طرز تهیه ته چین فسنجان را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سلام وافعاعالی بودولی دراین شرایط اقتصادی خیلی هزینه برهست ممنونم که انقدرقشنگ توضیح دادند