ته چین؛

طرز تهیه کباب مشهدی

کد خبر: ۱۰۴۱۱۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 17 April 2021
تعداد بازدید : 40358
بازدید 42314
کباب مشهدی یکی از کباب‌های دیگی خوش طعم است. طرز تهیه این کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵
توی مشهد که چنین کبابی نیست چرا اسم الکی مگزارید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
منم شاخ در آوردم شنیدم اسم مشهد رو یدک غذا کردند.
از خودشون در آوردن
با سلام
به نظر خوشزه است ... ولی راستش از نظر من کباب نیست. کباب تعریف خودش رو داره ... با آتیش مستقیم نه توی قابلمه و بخار پز ... فرق کباب با تاس کباب همینه ...
سلام
این کباب مشهدی نیست، حداقل 35سال زندگی بنده در مشهد ندیدم،مشهد کباب خاصی نداره مث همه جا ها همون کباب سیخی معمولی رو ارائه میدند.حداقل کمی تحقیق کنید قبلش بزرگواران
این خانم طرز تهیه هاش من در اوردیه.
نوش جان اونایی که پول خرید گوشت رو دارند
خوب بود. حرارت مستقیم برای گوشت سرطانزا هست.
غذای بدی نیست و خاصیت دارد ولی بعید میدانم در مشهد این غذا را کسی به این نام خورده باشد وباید بروند ثبت احوال ،اسم این غذا را عوض کنند ...
والا کلی سبزیجات سه تیکه گوشت گذاشته به کی گوشت میرسه
شبیه تاس کباب های ماست ولی ما گوشت تیکه ای توش می ندازیم نه چرخ شده
در تمام اموزش های اشپزی تون به استثنای جواد جوادی اشپز نتیجه پخت و توضیح اش رو نشون نمیده یعنی میگه میزاریم روی اجاق یا تو فر بعد یه دفعه از دور ظرف اماده بدون نشون دادن محتویات رو نشون میدین!! عصبانی میشم از دستت حاجی تابناک
خیلی عالی خوب
والا من خانواده شوهرم مشهدین گوشت چرخ کرده وسیب زمینی وپیاز رنده شده وادویه رو قاطی میکنن بدون تخمه مرغ درست میکنن بهش میگن کباب
عزیزان تاس کبابه فقط به کم داشت پنجاه سال تو مشهد هستیم کباب مشهدی نشنیدیم
بیشتربه خوراک وحشت شبیه داشت تاکباب