دانشمندان دانشگاه «ميسوري» به زودي مرغهاي گياهي را توليد ميكنند كه دقيقا طعم و مزه مرغهاي واقعي را دارند و ميتوانند كاربردي شبيه به مصرف سويا به جاي گوشت را داشته باشند.
به گزارش ايسنا، امروزه در بازار مواد غذايي سويا تا حد زيادي بار مصرف گوشت را به دوش گرفته است و محققان درصدد هستند، براي مرغ هم جايگزين مناسبي پيدا كنند كه طعم مناسبي داشته باشد.
در اين پژوهش فوهيونگ هيسه، استاد مهندسي بيولوژي و علوم تغذيه به همراه دستيارانش براي اولين بار، نخستين محصول سويا را با طعم جوجه توليد كردهاند.
هر چند اين محصول صد درصد طعم مرغ ندارد، اما تا حد زيادي بسيار نزديك به مزه گوشت مرغ است.