ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عضو کنگره: این آمریکایی نیست که خواهان آن هستیم

وان درو عضو کنگره آمریکا گفت این آمریکایی نیست که ما خواهان مشاهده و دوست داشتن آن هستیم.
کد خبر: ۱۰۲۶۴۱۶
| |
8385 بازدید
عضو کنگره: این آمریکایی نیست که خواهان آن هستیم

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از شبکه تلویزیونی ‌ای پی تی ان، وان درو عضو کنگره آمریکا گفت: ما شاهد نقض حریم کنگره و اعضای کنگره و سناتور‌ها بودیم. آن‌ها تلاش کردند در مکانی امن و یا دفاتر خود پناه بگیرند و یا ساختمان را ترک کنند. ما در جریان بررسی آراء بر اساس حاکمیت قانون بودیم. ما در حال بررسی این موضوع بودیم که به انتخاباتی ایمن نیاز داریم.

وی افزود: این آمریکایی نیست که ما خواهان مشاهده و دوست داشتن آن هستیم. این اقدامات نمایشگر اقدامات مردم آمریکا نیست. ما افرادی را دیدیدم که به دنبال خشونت بودند و افرادی هم بودند که به دنبال خشونت نبودند، اما خشونت قابل پذیرش نیست.

وی گفت: همه این موضوع را درک می‌کنند که در جریان انتخابات مردم ناامید شدند. مردم عصبانی شدند. اما این موضوع نمیتواند خشونت را توجیه کند. خشونت در کشور ما غیرقابل پذیرش است و نیازی به آن در کشور ما نیست. جلسه امروز در کنگره برای این بود که مردم آمریکا احساس کنند که انتخابات برای تغییر است و نه خشونت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار