بازداشت ۲ شرور مسلح در جنوب تهران

کد خبر: ۱۰۲۵۴۰۸
| |
11708 بازدید

با تلاش ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ ۲ عامل اصلی عربده کشی با سلاح سرد و تخریب خودرو‌های شهروندان در جنوب تهران دستگیر شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در اواسط شهریور ماه گزارشی در خصوص عربده کشی و تخریب ۴ دستگاه خودرو در حوالی شهرک ولیعصر به این پلیس اعلام شد.

بلافاصله تیمی از ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی به آدرس اعلامی مراجعه کردند و پس از انجام تحقیقات میدانی مشخص شد چند تن از اراذل و اوباش با همکاری یکدیگر با عربده کشی، قدرت نمایی با سلاح سرد ۴ دستگاه خودروی شاکیان را تخریب کرده و قبل از رسیدن پلیس از محل گریخته‌اند.

با هوشیاری ماموران مخفیگاه دو متهم اصلی این درگیری در حوالی شهرک ولیعصر شناسایی شد و با اخذ دستور قضایی هر دو متهم در دهم دی ماه دستگیر شدند.

متهمان پس از دستگیری و در بازجویی‌های اولیه لب به اعتراف گشودند و به جرم ارتکابی اعتراف کردند.

بنا براین گزارش دستگیری سایر متهمان در دستور کار قرار دارد و هر دو متهم پس از تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت