ته چین

طرز تهیه کته بره

کد خبر: ۱۰۰۸۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۳ 11 October 2020
تعداد بازدید : 18105
بازدید 21535
۳
کَته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی و منسوب به استان‌های شمالی ایران است. در این روش، برنج با شعلهٔ آرام و بدون صاف‌کردن پخت می‌شود. کته معمولاً با کباب و خوراک‌های اصلی مصرف می‌شود. کته بره یکی از انواع کته است که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
سلام
با حقوق ۲ میلیون و پانصد هزار تومنی و اجاره خونه و ۲ بچه میشه این غذاها رو درست کرد؟؟؟ گوشت سردست یا بره؟؟؟؟
تابناک خجالت بکش. این حجم از کج سلیقگی از شما بعیده.
خانواده هایی هستند که 6 ماهه گوشت نخوردند، اونوقت شما تهیه کته بره میذارید؟
من اصلا نمیخواستم این فیلم رو ببینم خود به خود باز شد