صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اولین تمرین استقلال با محمود فکری

تمرین تیم فوتبال استقلال امروز (جمعه) در زمین شماره ۲ مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۰۷۹۳۴
| |
7923 بازدید
|
۲
اولین تمرین استقلال با محمود فکری


به‌ گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اولین تمرین تیم فوتبال استقلال با هدایت محمود فکری، امروز (جمعه) در زمین شماره ۲‌مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
در این جلسه تمرینی، اعضای جدید کادر فنی استقلال همچون سیروس دین محمدی، آرش برهانی و صمد مرفاوی حضور داشتند. پرویز مظلومی سرمربی تیم ملی جوانان، نصرالله عبداللهی، کاظم اولیایی، بهتاش فریبا، سرپرست باشگاه استقلال، معاونان و تمام اعضای هیات مدیره به غیر از اسماعیل خلیل زاده در این تمرین حضور یافتند.
حنیف عمران زاده که از اعضای کادر فنی جدید استقلال است، در این تمرین حضور نداشت.
قبل از شروع تمرین، بازیکنان با دسته گلی که در دست داشتند، در تمرین حضور پیدا کردند و هنگام ورودشان به زمین، دو گوسفند قربانی شد.
در این جلسه تمرینی، مهدی قایدی، عارف غلامی، رشید مظاهری و علی کریمی غایب بودند و وریا غفوری به دلیل مصدومیت، با لباس شخصی در تمرین حضور پیدا کرد.
در ابتدای تمرین اعضای کادر فنی و کادر مدیریت با بازیکنان دور هم جمع شدند و صحبت‌های اولیه را انجام دادند.
در ادامه مجموعه باشگاه استقلال عکس یادگاری گرفتند و تمرین را آغاز کردند.
بازیکنان در ابتدا شروع به نرم‌دوی کردند و حرکات کششی را انجام دادند. در ادامه پاس‌های ترکیبی در دستور کار قرار گرفت.
با پایان یافتن زمان قانونی حضور اصحاب رسانه، خبرنگاران محل تمرین را ترک کردند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
موفق باشی فکری ،برنده شش دربی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
بافکری یابدون او
بازم ماقهرمانیم
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار