اولین عکس سامان قدوس با پیراهن باشگاه انگلیسی

کد خبر: ۱۰۰۴۲۷۶
| |
14908 بازدید

سامان قدوس بازیکن ایرانی تیم فوتبال آمیان فرانسه با قرارداد قرضی و یک ساله به باشگاه برنتفورد انگلیس پیوست. این قرارداد در صورت توافق ۲ طرف، می‌تواند به ۲ سال تبدیل شود.

اولین عکس سامان قدوس با پیراهن باشگاه انگلیسی

به گزارش تابناک ورزشی، برنتفورد سال گذشته نیز برای خرید قدوس اقدام کرد، اما با توجه به پرونده‌ای که قدوس در فیفا داشت از خرید این بازیکن ملی پوش ایرانی منصرف شد.

قدوس سال ۲۰۱۸ با قراردادی ۴ میلیون یورویی از اوسترشوندس سوئد به آمیان پیوست و فصل اول در ۲۷ بازی لوشامپیونه ۴ گل زد و ۴ پاس گل داد، اما در طول فصل گذشته بخاطر شکایت باشگاه هوئسکا به مدت ۴ ماه از سوی فیفا محروم شد و علاوه بر آن مصدومیت‌ها نیز باعث شد نتواند به طور کامل برای این تیم بازی کند.

برنتفورد در سطح دوم فوتبال باشگاهی انگلیس یعنی چمپیون شیپ بازی می کند و امسال هدفش صعود به لیگ برتر است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت