قیمت گذاری مثل گذشته هیچ سرانجامی نخواهد داشت چون کارها از کنترل خارج شده چه بخواهیم چه نخواهیم قیمت کلیه اجناس منجلمه خودرو وسایر محصولات متاثر از نوسانات ارزش پول ملی در برابر دلار شده است وهمگان نرخ کلیه وسایل را اول صبح با ارزش ریال در برابر ارزهای خارجی تنظیم میکنند وکسی نیست ونمی تواند جلوی این حرج ومرج را در نرخ گذاری روزانه بگیرد با این ترفندهای کهنه شده وبدرد نخور نمی شود بازار خودرو وسایر اجناس را کنترل کرد باید ساز وکار درست وحسابی توسط افراد کاردان که متخصص در امور اقتصادی وپولی هستند ارائه شود اقتصاد کشور دچار بحران وچالش شده است که باید فکر اساسی در سطح ملی برای ترمیم وبهبود آن انجام پذیرد
خدایا چه موقع مسئولین وزارت صمت و شورای رقابت متوجه میشن که قیمت گذاری نهایی خودرو نه به بورس ربط داره و نه به نرخ دلار و نه به هزار کوفت و زهرمار دیگه بلکه فقط به قیمت تمام شده خودرو البته کارخونه های ایران هم نه حال کاهش هزینه های سربار کارخونه رو دارن و نه حال کنار گذاشتن مفت خوری ها و هزار چیز دیگه که بلای جون تولید ایران شده و جورش رو هم باید مردم بینوا بکشن .
تعیین قیمت خودرو در بورس کار درستی نیست چون بسیاری از افراد سهام را برای سرمایه گذاری خرید و فروش می کنند و برای قیمت واقعی خودرو و یا هر کالایی می بایست از حالت دلالی و سرمایه ای خارج شود.
بهترین حالت برای کنترل قیمت خودرو این است که دولت به تولید کننده اجازه بدهد که قیمت خودرو در بازار عرضه و تقاضا بین مشتریان واقعی و تولید کننده تعیین شود و در مقابل اجازه ورود خودرو خارجی داده شود.
در صورتی که دولت احساس کند تولید کننده دچار زیان است تعرفه را بالا و در صورتی که احساس کند تولید کننده دنبال افزایش نرخ غیر منطقی است تعرفه را کاهش دهد تا قیمت همواره در حالت تعادل قرار گیرد. در این روش هم خودرو داخلی و هم خودرو خارجی نرخ متعادل می گیرند و هم سودی که باید نصیب تولید کننده و گارگر تولید کننده و سهامدار شود در جیب دلال و واسطه گر بی انصاف نمی رود.
متاسفانه در این اوضاع بد خودرو این دلال و واسطه است که بدون هیچ تلاشی بهره و سود کلان می برد و ای کاش این سود ولو بی حساب و کتاب حداقل در جیب تولید کننده می رفت چون این تولید کننده است که محرک اشتغال و توسعه صنعت و ... است نه دلال
ناگفته نماند که در کنترل صادرات و واردات و تعرفه گذاری نظام مند و هوشمند در گمرک است که جلوی ورشکستگی و زیان های تولید کنندگان و کنترل قیمت ها و حتی کنترل قاچاق را می گیرد و دوران کنترل قیمت و جلوگیری از قاچاق بصورت سنتی گذشته است. چنانچه می بینیم که با وجود رشد نهاد های نظارتی و هزینه کرد آنها همچنان شاهد تورم و افسارگسیختگی قیمت ها هستیم
همیشه خراب کردن راحت تر از درست کردن است. زمانی که دلار زیر 7000 تومان بود دلار را بهتر می شد کنترل کرد چون عموم مردم هم گمان نمی کردند دلار بالای 7000 تومان بالاتر برود و این خودش بهترین کمک کننده برای کنترل قیمت دلار بود اما وقتی دلار به 10 هزار تومان و سپس 20 هزار تومان را رد کرد تابوی آن شکسته شد (که البته بی خیالی ما مردم و رسانه ها و ... هم بی تقصیر نبود) و دیگر براحتی نمی توان آنرا کاهش داد و هزینه بالاتری باید برای کاهش آن مصرف کرد....
من از دولت خواهش می کنم که اگر می خواهی پول چاپ کنی دلار چاپ کن و اینقدر پول ملی را بی ارزش نکن و بگزار یک عده دلال مشغول معاملات دلار باشند و با رزق و روزی مردم بازی نکنند.
دنیا مارو تحریم کرده یعنی نه می خره نه می فروشه !
دروازه چین ایشالا به زودی به روی ایران باز میشه
چرا ما هنوز باید چوب دلار رو بخوریم؟
از طرفی شکمهایی که با نوسان دلار چاق شده آیا حاضر هستن بی خیال کنار گزاشتن دلار بشن؟
شما فقط بیایید یک بار برای مردم توضیح بدین که خودروی پرایدی که شما 20 سال است که ادعا می کنید تولید داخل است چطوری قیمتش 4 برابر میشه.
از مواداولیه فولادی که داخل تولید میشه
از مواد اولیه پتروشیمی است که ایران صادر کننده است
از انرژی است که 30 درصد گرون شده
از منابع انسانی که 03 درصد گرون شده
از چی پس !؟